Zsákos Sittszállítás

Zsákos Sittszállítás Fontos kiemelni, hogy a zsákos sittszállítás ma is megfizethető szolgáltatás! Zsákos sittszállítás gyorsan a legalacsonyabb áron.

Forduljon hozzánk bizalommal, időt és pénzt fog megtakarítani.
Hívj:+36 20 372 8891

Árajánlatkérés
Zsákos sittszállítás árak…

Zsákos Sitt Szállítás

Nagyon nehéz önállóan megbirkózni ezzel a feladattal, mivel ehhez hatalmas fizikai erő szükséges. Ha nagy mennyiségű törmelék keletkezett a bontás során és el kell, 

szállítani az építési területről hívjon!
Nem csak bezsákolni kell, hanem a bezsákolt építési sittet egy legális helyre el kell szállítani. Zsákos sitt törmelék elszállítás!

Zsákos sittszállítás árak

Lomtalanítás, szemétszállítás, zsákos sittszállítás

Budapesten megnőtt a kereslet a lakásfelújítás
hoz kapcsolódó szolgáltatások iránt, ideértve a zsákos sittszállítás is. Számos cég van a piacon, de sittszállítás szolgáltatásaik ára gyakorlatilag azonos. A szolgáltatások költségei (az építési törmelék elszállításának díjai 600Ft/zsáktól kezdődnek) attól függ, hogy az építési törmelék helye milyen távolságra helyezkedik el az hulladéklerakó ponttól, megrendelés sürgősségétől és a sitt mennyiségétől. A szolgáltatásaink költségeit az aktuális árak a weboldalon vannak feltüntetve.. Megfizethető árak – ügyfeleink rugalmas árpolitikára számíthatnak, nem módosítjuk az árakat a sitt szállítás során és minden megrendelőnk számára megfizethető szolgáltatásokat kínálunk az 

Sittszállítás zsákolással, lehordással

 építési sitt elszállításához. Minden egyes megrendelővel egyeztetünk – tárgyalunk az együttműködés lehetőségeiről, megbeszéljük az optimális rakodási és elszállítási ütemtervet, és a sitt szállítás költségeit. Az építési törmeléket a felújítás után maga rakhatja be a zsákokba és maga pakolhatja a gépjármű rakterébe, amivel pénzt takaríthat meg. Az építési törmelék elszállításának ára 1 m³ vonatkozik (ami 25 zsáknak felel meg) ami tartalmazza az 1 órás rakodási időt is. Ha több időre van szüksége, akkor egy óra állásidő 3000 forintba kerül. Nem a konkurencia határozza meg az árakat! Továbbra is sikeresek vagyunk a zsákos sittszállításban, köszönhetően az ügyfeleink bizalmának, valamint a következő előnyöknek:Zsákos sittszállítás

 • Tiszta és gyors sittszállítás- időben és olcsón megrendelőink számára.
 • Az építési sitt begyűjtését, szabályozó szabályok és előírások szigorú betartása.
 • Szakembereinket jól koordinált és gyors munka jellemzik. Sittszálításban, törmelékelszállításban jártassak, rövid idő alatt elvégzik az összes követelménynek megfelelő minőségben.
 • A zsákos sittszállításra, törmelékszállításra tervezett speciális járművek használata.
 • Munkatársaink mindig készek minden ügyfelet segíteni, akik udvariasan, tapintatosan viselkednek az ügyféllel, és minden kívánságát figyelembe veszik. Gyorsan eltávolítunk bármilyen építési törmeléket, az ügyfél számára megfelelő időben.
 • Szükség esetén munkatársaink segítenek a háztartási berendezések szétszerelésében és az autóba történő berakodásban.
 • Harmonikusan, szakszerűen, pontosan dolgozunk, ésszerű, megfizethető áron.
 • Reális árak, visszatérő ügyfeleinknek kedvezmény a sitt elszállítás költségéből, és a nagy mennyiségű sitt árengedmény felajánlása.
 • A törmelék elszállítás során figyelembe vesszük a megrendelőink kívánságait és óhajait.
 • A törmelékszállítást a hét minden napján megszervezhető, a nap bármely szakában.
 • Fontos számunkra az idő, ezért minden típusú munkát gyorsan és a pontos ütemezés szerint végzünk. Ha velünk dolgoztat, időt és pénzt spórolhat meg.

Előnyeink magukért beszélnek!Zsákos sittszállítás


Zsákos Sittszállítás – Lomtalanítás árak

Az építési törmeléket nem lehet a lakás kukáiba rakni!

 1. A tiszta építési törmelék újra hasznosítható ásványi anyagokból áll!
  Ide tartoznak:
 • beton,
 • tégla,
 • cserép
 • kerámia
 • klinkertégla
 • habarcsmaradványok
 • homok és a tégla
 1. A vegyes építési hulladékot többnyire ártalmatlanítják.
  Tartalmazhat:
 • fóliákat,
 • gipszkartonokat,
 • üveget,
 • fát,
 • kábeleket,
 • műanyagokat
 • fémeket

Zsákos sitt szállítás és bontási munkák Budapesten


Jobb, ha az építkezési törmelék Budapesti elszállítását szakemberekre bízzák!

Sittszállítás és Lomtalanítás

Mivel a sitt telepeken válogatnia kell a vegyes építési hulladékot, a vegyes építési törmelék szállítása drágább, mint a tiszta építési hulladéké.

Sitt szállítás

Őseinknek nem voltak problémái az építési törmelékkel. Manapság viszont az építési sitt mennyisége és összetétele nagymértékben megnőtt a megnövekedett igények és a kivitelezési technika fejlődése miatt. A modern anyagok sokfélesége gyakran okoznak problémát a hulladékkezelésben. Budapesten az agglomerációs hulladék nagy Zsákos sitt elszállításrészét az építési sitt adja. Nagy figyelmet fordítunk ezen anyagok szelektív gyűjtésére, válogatására, vagy hasznosítására. A bontási munkákból származó építési törmelék szilárd ásványi anyagokból áll, sóder, malter, beton, falazási hulladékok, tégla, cserép, csempe, cement és gipsz, de nem ásványi anyagok is vannak bőségesen, mint a fa és a fémek. Ezeken kívül a műanyagok széles skálája is

megtalálhatóak a sitt között, és egyre gyakrabban fordulnak elő és a legtöbb problémát okozzák a sittszállítás során. Újra hasznosítható ásványi törmelékeket hasznosítható anyagként kedvező áron lehet lerakni hulladékkezelő telepen, viszont, a műanyag – mérgező anyagokat csak az arra kijelölt helyen, tízszeres áron.

Azbeszt tartalmú anyagok kezelése,(tárolása, megsemmisítése) veszélyes (erősen rákkeltő) elszállítását nem vállaljuk!

Sittes zsákok megtöltése építési törmelékkel.

Ne kíméljen! Zsákos sittszállítás

Bármilyen típusú építési sittet elszállítunk, amit sitteszsákba lehet rakni. A zsákok feltöltésekor tisztában kell lennie azzal, hogy a megpakolt zsák súlya ne haladja meg a 25 kg-ot, hogy azt egy kézzel fel lehessen emelni. Az építési törmeléket mindig erős zsákba kell pakolni.
Azonnal elvégezzük a sittszállítást, mind

magánszemélyek, mind cégeknek. A sitt szállításhoz, és a nagyméretű hulladékok elszállításához igényelje meg a rakodó szolgáltatásunkat.
Lakásfelújítás vagy lakásátalakítás során felhalmozódott építési hulladékot Budapesten történő elszállítását, gyorsan és hatékonyan elvégezzük. Fontos megjegyezni, hogy a háztartási hulladékot speciális tartályok segítségével ingyen elviszik, de tilos ilyen módon megoldani az építési hulladék elszállítását. Emiatt a Budapesti zsákos sitt szállítás az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljon a felhalmozódott építési törmeléktől.
Fontos megjegyezni, hogy az elmúlt években a zsákos sitt szállítás széles körű népszerűségre tett szert Budapesti lakosok körében, mert sok előnyökkel jár. Például lehetővé teszi, hogy ne pazarolja a saját idejét az ilyen problémák megoldására. Nem kel autót bérelnie, nem kell rakodókat és lerakóhelyet keresni.

 Zsákos sitt, lom, tiszta sitt, vegyes építési törmelék szállítás

Az építési törmelék elszállításával együtt elvégezzük:

Amikor új tévét, hűtőszekrényt, kanapét vagy bármi mást veszünk, a régit ki kell dobni. Viszont nem dobhat ilyeneket a kukába – mert nem fognak elférni, és ezt még a törvény is tiltja, pénzbírságot vonhat maga után! Ezért az ilyen szemetet azonnal el kell szállítani egy erre engedélyezett lerakóhelyre.

 1. Régi bútorok szétszerelése, elszállítása
 2. A régi ablakok kibontása, eltávolítása
 3. A régi ajtók kibontása és elszállítása
 4. Régi fürdőkádak, mosdó, bojler kibontása elszállítása
 5. hűtő, mosógép elszállítása
 6. Építési sitt bezsákolása elszállítása olcsón!

Zsákos Sitt Szállítás

Zsákos törmelék elszállítás

A sittszállítás körülményeinek megbeszélése után a megbeszélt időre megérkezünk, hogy eltakarítsuk az építési törmeléket. Garantáljuk az építési sitt zsákban történő és időben való elszállítását Budapestről.

Zsákos sittszállítás

Zsákos Sittszállítással és Lomtalanításssal

sittszállítás Budapesten - a legjobb árakon

A zsákos sitt szállítás egy hatékony megoldás

Zsákos sitt/törmelék szállítás

Zsákos Sittszállítás

Építési törmelék
Zsákos sittszállítás - Kedvező áron

 Az előírások szerint az összes építési törmeléket el kell szállítani az épületből egy lerakóhelyekre, ahol újrahasznosítják vagy ártalmatlanítják. Tilos a ház kukáiba rakni építési törmeléket. A Budapesti emberek kényelmes lakhatása a rendszeres lakásfelújításon lakáskarbantartáson is múlik, és ennek eredménye az építési törmelék, ami fenyegeti az illegális hulladéklerakók kialakulását, amelyek károsítják a környezetet. Az új házak építése, a romos épületek lebontása, elavult háztartási gépek, eredményeként nagy mennyiségű különféle hulladék keletkezik: építési törmelék és ipari hulladék. Garantáljuk, hogy az építési törmelék illetve az ipari

hulladék egy ténylegesen működő hulladéklerakóba kerüljön, ahol a természet károsítása nélkül kerül feldolgozásra. A törmelékszállítás engedélyezett Budapesti hulladéklerakókba történik. Bizonyos veszélyes hulladékfajtákat, Budapest mellet lévő telephelyre szállítjuk, és még véletlenül sem hozunk létre spontán hulladéklerakókat. Egyes sittszállítók olcsóbban dolgoznak, melynek következménye: birságfizetés, az illetéktelen kidobott szemétért. De ne feledkezzünk meg arról, sem hogy az állam nem csak büntetéseket szab ki a jogsértőre, hanem kötelezni fogja, hogy vigye a megfelelő helyre. Tehát jövedelmezőbb velünk szerződést kötni.

Az építési törmelék elszállítását cégünknél kétféleképpen lehet megrendelni.

Zsákos sittszállítás

1.Árajánlatkérés űrlap segítségéve ….Csak néhány percbe telik az űrlap kitöltése.

2.Vagy felhívhatja a megadott telefonszámot,+36 20 372 8891   08.00 és 18.00 óra között.