Cserépkályha bontás

Csempe járólap bontásHa már nincs, szüksége a cserépkályhára korrekt áron lebontjuk, elszállítjuk! Bontás ÁrakCserépkályha bontás Budapesten és környékén.
Hívj:+36 20 372 8891
Árajánlatkérés

Kályhabontás Ár 2022

Cserépkályha Bontás Árak

A cserépkályha bontása pénzbe kerül: ami függ a méretétől, az emelettől, valamint a parkolási hely díjától. Ez 105000 Ft-tól – 180000 Ft-ig terjedő összeg, ami egy darab cserépkályha bontására és elszállítására értendő.
A kályha burkolólapjainak
roncsolásmentes bontása, további plusz munkát igényel. Minden egyes burkolólapot gondosan kell kibontani ami, meghosszabbítja a bontási időt. Ami hasznos is lehet, mert vannak köztük háború előtti régi burkolólapok, amelyeket gyűjtőknek ellehet adni.
Ha nem szükséges a roncsolásmentes kályhabontás, akkor először a kályha tetejét majd a kályhatest felső részével folytatjuk. Ezután, vizet öntünk a kályhába, hogy korlátozzuk a pormennyiségét a lakásban. A locsolás után várakozunk egy keveset, majd tovább haladunk a bontással. Ezt a folyamatot addig ismételgetjük, míg a kályhabontással nem végzünk. A biztonságos kályhabontás érdekében biztonsági szemüveget, maszkot és kesztyűt használunk.

A cserépkályha bontása pénzbe kerül

Amikor a cserépkályhát teljesen lebontottuk, a kémény lukat befalazzuk, ahol a kályha csatlakozott a kéményhez. Ez kb.8-12 ezer forintba kerül. Semmilyen körülmények között ne hagyjuk szabadon a kéménynyílást az esetleges szén-monoxid szivárgás elkerülése érdekében.
A cserépkályha bontásást minden esetben ketten vagy hárman végezzük el. Ennek köszönhetően a kályha lebontását, valamint a törmelék eltávolítását sokkal gyorsabban végezzük el.. Arra is fordítunk időt, hogy a kályhabontás végeztével tiszta munkahelyet hagyunk magunk után.

  • A cserépkályhát fentről lefelé haladva lehet lebontani, minden más bontási módszer súlyos balesetekkel járhat.
  • Falba épített cserépkályháknál vállaljuk a kályha helyének visszafalazását vakolását
  • A cserépkályhák bontását NEM vállaljuk anyagárban! Az értékes jó állapotú kályha csempék értékesítésében segítünk.

Régi cserépkályha bontás

Régen a lakások házak fűtését cserépkályhákkal oldották meg. Jelenleg a legtöbb lakásban lévő cserépkályhák, elavultak, repedezettek, csúnyák, nem működőképesek. A kályhafűtés üzemeltetése, megterhelő sok erőfeszítést igényel, és ráadásul tüzet okozhat, ha nem figyelünk rá kellőképpen. A kályhák problémás működtetése miatt egyre többen döntenek a cseréjükről. Cserépkályha bontás

Régi cserépkályha bontása

Budapesti lakásokban cserépkályha bontás
Cserépkályhát hogy kell szakszerűen szétbontani?

Még mindig sok elavult cserépkályha található. A régi és leromlott állapotú cserépkályhák már nem divatosak és a kisebb lakásokban értékes helyet foglalnak el. Ezért, ha nem akarja megtartani mi, szétszedjük és a keletkezett törmeléket elszállítjuk.
A cserépkályha bontás nem egyszerű feladatt, sokk porral és zajjal jár, valamint sok szeméttel. Ezért mielőtt nekiállunk a cserépkályhabontásnak, gondoskodnunk kell a bontásból származó sít elszállításáról.

cserépkályha bontás Pest megye

Annak érdekében, hogy a cserépkályha lebontása ne okozzon sokk plusz munkát a bontás előtt a helyiségből, (amit csak lehet) kipakolunk. A bent maradt tárgyakat letakarjuk a padlózatot hullámpapírral és fóliával takarjuk le. Miután végeztünk a takarással elkezdjük a szükséges munkaeszközök és kiegészítők behordását a helyiségbe, sitteszsák, lapát, kalapács, stb. A kellemetlen por elkerülése érdekében  vizet permetezünk a bontandó kályhára és köré.

Cserépkályha bontás szakszerűtlenül