Megbízható Lakásfelújítás

Magyarországon a lakásfelújítás, valamint a házfelújítás az utóbbi években nagyon népszerűvé vált, általunk azonban a korszerűsítés teljessé válhat! Hívj:+36 20 372 8891
Árajánlatkérés

Lakásfelújítás házfelújítás

Az otthonok átalakításának, korszerűsítésének egyik leggyakoribb problémája az átalakítás költségeinek pontos kiszámítása. Természetesen a költségvetéshez elengedtethetetlen a helyszíni felmérés, pontos információkkal és tervekkel kell rendelkezni az újjáépítési folyamatról.

Teljeskörű lakásfelújítás

Nyílászárók felújítása

Az ajtók és ablakok lakásunk megjelenésében és szépségében fontos szerepük van. Ezen kívül a nyílászárók cseréjével az energiatakarékosság is megoldható. A régi ajtók és ablakok energiapazarlása nagy, gazdaságilag előnytelen és ráadásul káros a környezetre, ezért jobb, ha fa, műanyag vagy alumínium keretű ablakokra cseréljük ki. A lényeg az üvegezés minősége!

Lakásfelújítás és ház felújítás

Burkolatok felújítása

A padlóburkolat nemcsak otthon értékét, hanem a komfortérzetet is javítja. Bármit megvalósíthat a lakásfelújítás során, ha lehetőséget ad egy tapasztalt kivitelezőnek, aki a padlót, parkettát, csempeburkolatot kicseréli az Ön igényei szerint. Néha elkerülhetetlen a járólap és az alatta lévő beton cseréje, ha padlófűtést akarunk kiépíteni.

A lakásfelújítás mestere

Lakásfelújítás folyamata - Lakásfelújítás, kivitelezés Budapest

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítás, mint befektetés

A változás és a fejlődés örömöt okozz, minden ember számára ezért mindig keressük a lehetőséget és megteszünk mindent ennek érdekében.

A ház felújítása és átalakítása szintén egy örömforrás és egyben fejlődés is, hiszen modernebbé tudjuk tenni lakóterünket, ami érdekünk.

Ezek szerint kijelenthető, hogy a lakásfelújítás az emberi érdekek közé tartozik. Nagytudású szakértők azt mondják, hogy a lakásfelújításra vagy lakásátalakításra fordított pénz valójában egyfajta pszichológiai befektetés az egyének és a családtagok számára, és pszichológiai békét nyújt közöttük.

Otthonunk az idő múlásával elhasználódnak és elavulnak, valamint előfordulhatnak olyan természeti katasztrófák, amelyek kárt okoznak otthonaink belsejében és külsöjében.  Ezért időközönként, ha tetszik, ha nem kisebb vagy nagyobb javításokra van szükség. Szóval a felújítási munka elkerülhetetlen.

Másrészt a ház felújítását vagy átalakítását azzal a céllal végzik el, hogy a ház külseje szebbé és vonzóbbá váljon. Továbbá az épület felújításának költsége ad okot a renoválásra, mint a bontásra és az újjáépítésre, ami időigényesebb és drágább.

Ezen túlmenően egyre komolyabb igény van az épület egyes részeinek felújítására (részleges felújítás) vagy átalakítására. A házunk modernizálása, szépítése és korszerűsítése, a belső terek optimalizálása és kihasználásának növelése, fontossá vált a mai ember számára.

A belsőépítészet legújabb módszereinek alkalmazása segíti a lakásfelújítást. Ezek azok a tényezők, amelyek a lakásfelújítás befektetésről szól.

Budapesti lakások felújítása

Házfelújítás, milyen házrészeket kellene felújítani

A lakásfelújítás kivitelezése során sok változtatást lehet megvalósítani a ház belső és külső részén. Ebből következik, hogy a házfelújítást – lakásfelújítást két részre oszthatjuk:

 1. belső felújítás
 2. külső felújítás

Természetesen a lakás javításának és rekonstrukciójának költsége függ a megrendelő igényeitől és a szakértő döntésétől. Mielőtt belekezdünk, egy átalakítandó épület felújításába, először kérjünk a felújításról árajánlatot.

Lakásfelújítás, házfelújítás

lakásfelújítás, házfelújítás

LAKÁSFELÚJÍTÁS | Budapesten és Pest megyében

A ház rekonstrukciója és felújításának menete

 • Tervezés az első lépés! A házfelújítás megkezdése előtt le kell rajzolni a jelenlegi állapotot, majd a tervezet új állapotot. Fontos a szükséges engedélyek beszerzése.
 • Árajánlatkérés: A tervek elkészítése után költségbecsléseket kérünk vállalkozóktól az összes kivitelezési költségről, amelyet a ház felújítása során fizetnünk kell.
 • Részleges felújítás: A ház részleges felújításakor folyamatosan figyelünk arra, hogy az épület átalakításának és felújításának folyamata közben még véletlenül se károsodjon az épület fő szerkezetei. Különösen régi vályog, házakban és azok főfalaiban.
 • Bontás: A tervek és engedélyek megléte után a kivitelezést a bontással kezdjük, a feleslegesé vált falakat aljzatokat stb. a kivitelezési terv szerint lebontjuk, elszállítjuk.
 • Természetesen a bontandó részekben lévő elektromos vezetékek és vízvezetékek és gázvezetékeket megszüntetjük, majd ideiglenes víz és áram vételi helyett építtetünk ki.
 • Ablakok cseréje: A felújítás egyik legfontosabb része a régi ablakok cseréje újakra, kettős vagy hármas üvegű, műanyag keretű ablakra, melyeknek hőszigetelő képességük nagy igy megakadályozzák az energiaveszteséget.
 • Festés – mázolás: Látványos és megváltoztatja lakásunk megjelenését, az új festék vagy tapéta, új hangulatot kölcsönöz a teljes lakásban.
 • A padló burkolatok felújítása: A lakásfelújítás befejezése előtt, már megvásárolhatja a kőből, kerámiából és fából készült padló burkolatokat ízlésének és a lakberendezési tervnek megfelelően
oie oie overlay
Korszerűsítés a fűtési és hűtési berendezések korszerűsítése

Mivel ezeknek a fűtési és hűtési gépeknek nagy a funkcionalitása az év, különböző évszakaiban, ezért a nagyobb hatékonyság és biztonság érdekében szükséges karbantartani, javítani és lakásfelújítás során korszerűsíteni. A fűtési – hűtési hűtőberendezések, padlófűtési rendszerek javítása és rekonstrukciója, olyan felújítási feladat, amely megakadályozza az energiapazarlást, és növeli az épület értékét.

Házfelújítás, lakásfelújításTeljes lakásfelújítás

A teljes lakásfelújítás csak akkor lesz hatékony, ha a rekonstrukció kiterjed a gépészetre és villamoshálózat felújítására is. Ezek nélkül nem lesz teljes a felújítás és felesleges pénzkidobás lesz az eredmény. Az olyan felújítás, mint például az elhasználódott vízcsövek cseréje vagy modern fűtési rendszer kiépítése és a villamoshálózat cseréje, mind olyan dolog, ami nélkül nem beszélhetünk teljes lakásfelújításról.

Wc., átalakítás

A WC-k cseréje, modern, víztakarékosra elősegíti, a szép és higiénikus környezet megteremtését, különösen a régi házakban, ahol mindenféle kártevők bejutnak a régi wc, mögé.  Ez a felújítás – átalakítás magában foglalhatja a különféle típusú szigetelések kiépítését az illemhely, zuhanykabin és a burkolatok alatt.

Szekrények felújítása

A konyha az otthon szíve, a szekrény pedig az egyik legfontosabb konyhai berendezés, különösen szépségét tekintve. Korábban leginkább fa vagy többnyire fém szekrényeket használtak, de mára ezek megváltoztak és különböző típusú műanyag MDF vagy modernebb anyagokat használnak a konyhaszekrény gyártásához. Fontos szempont a konyhaszekrény választásnál az összhang.

otthonfelújítás lakásfelújítás
Teljes Lakásfelújítás

Lakásfelújítás árak

Ha az otthon átalakítás árak fontosak az Ön számára, akkor döntenie kell arról mely munkák a legfontosabbak és előtérbe kell helyezni azokat. Az épület javítási és rekonstrukciós ár becslése igy pontosabb lesz. A felújítás során a felhasznált anyagfajták, a felújítandó és átalakítandó hely nagysága, a kivitelezésre fordított idő és a ház korát is vegyük számitásba a költségbecslésben.

Ezen tények alapján elmondható, hogy Budapesten és környékén egy átlagos lakás, teljes rekonstrukciójának átlagos költsége négyzetméterenként körülbelül 80 ezer forint. Természetesen ez változhat a megrendelő igénye és sok egyéb mástól. A felújítási árak nagysága az épület javításának és rekonstrukciójának típusától és mennyiségétől függ leginkább.

Felújítási ár probléma lehet a tulajdonos stressze és aggodalma az olyan felújítási munkák miatt, amelyekben jártasabb és az internetnek hála tapasztaltabb. Ennek eredménye a szerződésmódosítás?

Egyre többen dolgoznak a lakásfelújításhoz szükséges szakmákban!

Lakásfelújítás, Budapest
Mielőtt elkezdené otthonának felújítását és álomotthonná alakítását, számos kérdést meg kell oldania.
Házfelújításáról vagy egy lakásfelújításáról van szó, akkor az első dolog, amelyen elgondolkodunk az oldalfalak és a mennyezet színének megváltoztatása.
Mielőtt elkezdené otthonának felújítását és álomotthonná alakítását, számos kérdést meg kell oldania.
Következtetés
 1. Az otthonfelújítás vagy az épület átalakítás olyan költségbefektető folyamat, amely növeli a lakás értékét, növeli a családtagok nyugalmát és biztonságérzetét és nem utolsó sorban lesz, mire büszkék lehetünk.
 2. A lakásfelújítás lényege a meglévő otthon átalakítása vagy felújítása, vagy az elhasználódott sérült burkolatok, falak, stb. javítása cseréje.
 3. Sokszor előfordul, hogy a lakásfelújítási folyamat dekoratív jellegű, és csak azért történik, hogy kitűnjön a többi lakás közül.
 4. A ház felújítása során a fűtéskorszerűsítés optimalizálása, és szükségessége a tulajdonos és az építész döntésétől is függ.
 5. Az épület felújítás fontosági sorendje: fűtési és hűtési gépek cseréje modernebre, a ház nyílászáróinak rekonstrukciója, padlóburkolatok cseréje, WC-k, mosdók, szerelvények cseréje, szekrények felújítása és a szükséges épületi részek átalakítása a legfontosabb munkafolyamatok.
Falak rekonstrukciója és felújítása

Házfelújításáról vagy egy lakásfelújításáról van szó, akkor az első dolog, amelyen elgondolkodunk az oldalfalak és a mennyezet színének megváltoztatása. Még ha nem is akarunk teljes lakásfelújítást végrehajtani a házban, az oldalfalak és a mennyezet glettelése, festése és a színük megváltoztatása fontos az lakásunk rekonstrukciójában. Budapesten divat a falak színének és kialakításának megváltoztatása, amelyet különböző időpontokban végeznek el. Szerencsére, sok választék van a falburkolatok választásakor, továbbá válogathatunk a dekoratív kő, dekoratív üveg, csempe, tapéta, festék és több ezer egyéb lehetőség közül. Az otthona felújításához és átalakításához legmegfelelőbb árajánlatot kínáljuk, figyelembe véve az Ön igényeit!

Az otthon átalakítással kapcsolatos további információkért és tanácsért forduljon a lakásfelújítás szakértőihez, és ingyenes és speciális tanácsokat kaphat!
Burkolatbontás
Hívj:
+36 20 372 8891

6Zsákos Sitt Szállítás