Rövid határidővel vállalunk betonbontás munkákat! Hívj! +36 20 344 5065
Árajánlatkérés

Betonbontás szakszerűen

Betonbontás:
Betonfal bontás
8000 Ft/nm től végezzük el.Betonbontás
A beton aljzat bontását

3000 Ft/nm től végezzük el.Betonbontás megfizethető áron

(sít szállítás költségét az árak nem tartalmazzák 2021)

A beton erős anyag, amely portlandcementből, vegyes szemszerkezetű sóderből áll. Miután a száraz cement – sóder keveréket vízzel összekeverjük és megszilárdul, egy kemény anyag – beton keletkezik, amely ellenáll a nagy súlynak és ütésnek. Emiatt a betonlapot nehéz bontani!

Betonbontás: Beton aljzatbontás

Beton bontási árak
Betonbontás

A betonfelület az egyik legelterjedtebb aljzat az építőiparban. Beton aljzat azért fontos, mert nem törik össze és nem repedezik könnyen, és nagyon ellenálló. De a beton aljzat is egy idő után elhasználódnak, ezért fel kell bontani. Másrészt, a cserénél is szükségesé válhat a betonfeltörés. A betonbontáshoz, feltöréséhez hatékony vésőgépeket kell használnunk, amelyek a lehető legrövidebb idő alatt és a lehető legegyszerűbb módon segítenek bennünket a betonbontásban.

Ezért a betonfeltöréshez ipari profi gépeket használunk. Betonfeltörésre többféle okból lehet szükség Az egyik legfontosabb bontási ok, hogy a betonozás nem felel meg a lakásfelújítás során bekövetkezett változásoknak,
vagy beton hibák miatt kell megsemmisíteni. A vizet lehet tekinteni a legkárosítóbb tényezőnek a beton és beton szerkezeteknél . A beton és a vasalat kémiai károsodása tekinthető a legfőbb és legnagyobb kiterjedésű kárnak. A legtöbb esetben a betonfal lebontásának szükségessége a paneltulajdonosoknál merül fel, amikor lakóépületek felújítását tervezik. Például WC-fal vagy fürdőszoba, vagy két szomszédos szoba kombinálásakor.
Vastagabb beton bontását kompresszorral és bontókalapáccsal végezzük el. Ezek a bontókalapácsok elektromos vagy pneumatikus gépek. Vékony betonok bontásához kalapács, csákány és bontórudat használunk.

Betonfal bontás

A betonfal bontás nem csak fáradságos hanem, poros és zajos, ami irritálhatja a szomszédokat. Ezért fontos, hogy legyen bontási engedélyünk, különben problémák adódhatnak a szomszédokkal és a hatósággal. Vagyis, ha nincs engedély a betonfal bontásra, átalakításra akkor bírságot kell fizetnie és le kell állítania a munkát. Az önkormányzat építészeti osztálya megkövetelheti a lebontott betonszerkezet helyreállítását..

Fal, Beton Tégla bontás
Betonbontás

Fontos! A helységek közötti beton válaszfal nem bontható egy darabban. Részenként kell bontania a betonfalat, vagyis a betont tetszőleges méretű apró darabokra kell vágni.

Fontos! A panelház teherhordó falainak lebontása szigorúan tilos. A fő falak vizuálisan vastagabbak a válaszfalaktól.

Figyelem! Ha elektromos vezetékeket vannak a bontandó betonfalba, akkor a falban lévő elektromos áramot meg kell szüntetni. Kapcsolókat, falilámpákat és a konnektorokat le kell szerelni, és a vezeték végeket le kell szigetelni.

Betonbontás ár

Bontás árak
Betonbontás

A beton bontás költsége viszonylag alacsonyabb a beton vágásához képest. Alacsonyabb árának az az oka, hogy a betonvágással ellentétben, a betonfeltörési folyamathoz képzett munkaerő szükséges.  Ezért a betonbontás ára általában drágább. mint a betonvágás.
A vasbeton bontási költsége több tényezőtől függ.

  • A beton vastagsága
  • A bontandó betonszerkezet nehezen hozzáférhető
  • Betonvasalás mennyisége
  • Beton elemben a megerősítések sűrűsége növekszik
  • A beton szilárdsága növekszik, és a bontás megnehezül
  • A konkrét bontásra kiválasztott módszert
  • Gépek berendezések munkahelyhez való szállítása stb.
Betonvágás

A betonvágás olyan bontási művelet, amely alkalmas a betonszerkezet egészének vagy egy részének eltávolítására. A beton vágásának nagy előnye a vágás pontossága és a vasbeton szerkezetre gyakorolt hatása. A betonvágást elektromos FLEX ipari, gépekkel végezzük el, amelyekre különböző méretű gyémántkorongokat lehet felrakni.

Beton, falvágas mindenkinek
Betonbontás

A beton vastagsága
Minél vastagabb a beton, annál hosszabb ideig tart a betonbontás. Ezért minél vastagabb a beton, annál több időbe telik a feltörése, és annál többe kerül a bontási ár. A betonfeltörés áraknál a beton vastagságot, a lakásfelújítás során, 5cm-er vastagság a szokásos alapmeghatározás.

Bontás Árak

Bontás Budapest Betonbontás