Betonfeltörés Hívj:+36 20 372 8891
Árajánlatkérés

Betonfeltörés

Bontási szakemberként teret alakítunk ki új projektek megvalósításához ez a betonfeltörés.

Kep 100

Betonfeltörés

A betont több mint egy évszázada használják az építőiparban. Betonbontás legolcsóbb módja a kézi törés viszont a betonbontás soha nem könnyű projekt.
A betonaljzatok kézi feltörése jó megoldás azokban az esetekben, amikor kis területen kell betont feltörni. Ezenkívül, olyan helyeken, ahol nem lehet a gépi eszközöket bevinni az épületbe, kézzel kell feltörni a betont. A kézi betonfeltörés, nehéz és fáradságos folyamat, a bontás során védőeszközök használata elengedhetetlen. A betonbontás hátrányai közé tartozik a munka során nagy mennyiségű por és törmelék képződése.

Betonfeltörés legolcsóbb módja a kézi törés
betonfeltörés géppel, aljzatbeton törés,

Egy nagyobb felújítás során kiderülhet, hogy az aljzatbeton vastagsága és felületi minősége nem megfelelő. Ezért ebben az esetben el kell távolítani a régi beton aljzatot. A betonfeltörés során a beton vastagságától függően különböző teljesítményű elektromos vésőgépeket használunk.

Betonfeltörés kézzel „zaj és por nélkül nem megy”

A betonbontás legnehezebb módszere, a kézi betonfeltörés. Ezt a módszert ott alkalmazzuk, ahol pneumatikus és hidraulikus berendezéseket nem használhatunk. Kézi betonbontás közben az ősi idők kőbányáiban érezhetjük magunkat, ami számunkra elviselhető, de a szomszéd lakókra őrjítő. A betonbontás a melósok erejét teszi próbára, a szomszédoknak pedig a türelmét teszi próbára. Mi betonbontók már többször sikeresen átmentünk ezen a nehéz teszten. A kézi bontási eszközök, azóta sem változtak, így elképzelheti, milyen módszereket kell bevetni a szomszédok megnyugtatására.

Fel kell készülni, nemcsak a hatalmas mennyiségű építési hulladékra, porra, szennyeződésre, hanem a fokozott zajtermelésre is, amelyről jobb, ha időben tárgyal a szomszédokkal. Jobb előre megbeszélni és egyeztetni a zajos munka ütemezését, mint fogadni a különféle hatóságoktól érkező „vendégeket”, akiket a közeli lakások dühös lakói hívnak meg. A bontási eszközök nagyon egyszerűek: feszítővas, nagykalapács (Samu), sarokcsiszoló, véső, csákány, fémfűrész stb.

Leggyakrabban a betonbontás ilyen módszerét a lakás fürdő, WC. konyha aljzatbeton eltávolításánál alkalmazzuk. A betonbontás megkezdése előtt, ellenőrízük, hogy nincsenek-e a betonfalban – betonaljzatban: elektromos vezetékek vagy vízcsövek, ha van, ezeket megszüntetjük, áramtalanítóunk. A szennyvízlevezető csövek a betonfeltörés után használhatatlanná válnak. Általában a bontást gyorsan kell elvégezni, így nincs idő ezen elemek megóvására. LakásfelújításAz aljzatbeton feltörést a nagykalapácsunk ütemes mozdulataival a betont darabokra törjük. A kalapácsfej nehéz, súlya 3-5 kg fejtömegű és ennek köszönhető a gyors siker. Nagyobb betondarabokat, bontórúddal megemeljük, állá helyezünk, egy kisebb betondarabot majd apróra törjük, hogy tudjuk bezsákolni, kihordani, szállítani. A zsákokba kb.5-6 lapát törmeléket rakunk, hogy ki ne szakadjanak, mert belesetett okozhatnak.

A szomszéd nem akar hullócsillagokat számolni!
Ezért fontos!
Óvatosan kell dolgozni a nagykalapáccsal és a vésőgéppel, hogy ne sérüljön az épület.

Bízd Ránk a betonfeltörést!
Betonfeltörés Nagyobb betondarabokat, bontórúddal megemeljük
A betonfeltörés során a beton vastagságától függően különböző teljesítményű elektromos vésőgépeket használunk.
9
Betonfeltörés A betonaljzatok kézi feltörése jó megoldás

Egyiptomi dédapa módszer (ami mára már mese)

A hasítási vonal mentén harminc milliméter átmérőjű lyukat kell fúrni lyukasztóval. Lyukakba kémény fából (parafa) készült dugókat ütöttek be szorosan.

Betonfeltörés Óvatosan kell dolgozni a nagykalapáccsal
Betonfeltörés Az aljzatbeton feltörést a nagykalapács
A betonfeltörés a melósok erejét teszi próbára
Betonfeltörés A kalapácsfej nehéz, súlya 3-5 kg fejtömegű

Majd a parafa dugókra egy lukas aljú edényből vizet csepegtettek. A víz hatására a fadugók térfogata kb.15% -l kitágulnak, mely óriási nyomást eredményez, és a kőtömbök megrepednek. Ezt a módszert nem alkalmazzuk és nem is fogjuk! 😂

Betonfeltörés Modern módszer NRS-1

Speciális NRS-1 porral a betonbontás, egy vagy két nap alatt elvégezhető. Ennek a pornak a lényege, hogy vizel, érintkezve a térfogata többszörösére tágul. A betonbontási módszer a következő: lyukakat fúrnak, a betonba majd vizes porelegyet öntenek bele. Arányok: 1,0 kg vegyszerhez 0,27 liter víz szükséges. Tíz percig kevergetjük, majd az oldatot a lyukakba öntjük. A NRS-1 csak + 5 ° С, de + 30 ° C alatti hőmérsékleten használható. Ha a beton hőmérséklete magas, akkor a porhoz adott víznek hidegebbnek kell lennie.
Pár óra elteltével a vegyszer már elkezdi, kifejti hatását és nincs szükség, kalapácsra a beton könnyen széttörik. Jó módszer mert hatékony, viszont drága az NRS-1 vegyi por.

Az estrich betonfeltörés a következő esetekben szükséges:

 1. a régi aljzatbeton tönkrement deformálódott.
 2. a beton felületén repedések jelentek meg
 3. padlófűtést akarnak kiépíteni és az estrich beton, útban van.
 4. szennyízlevezető csövek vagy más egyéb műszaki kommunikáció cseréje miatt.
 5. a padlószint lejjebb vagy fentebb emelésére van szükség.
 6. járólap burkolat cseréje szükségesé válása és a repedések miatt.

Leggyakrabban a betonfeltörés ilyen módszerét használjuk

Betonfeltörés árak

Szinte minden típusú betonbontási munkának van egységára betonfeltörés
Betonfeltörést Bízd Ránk!

A betonfeltörés ára a szükséges munka nagyságától, helyétől, betonvastagságtól, beton, típustól és a szükséges szerszámok fajtáitól és mennyiségétől függ. Minden magabiztos vállalkozó helyszíni felmérés alapján kiszámítja a munkaerőköltségeket. Szinte minden típusú betonbontási munkának van egységára. A legfontosabb az adott munka mennyiségének felmérése és ütemezésének meghatározása. Ezen kívül figyelembe kell venni az aljzatbetonon lévő padlóburkolatok bontásának költségeit is.
Következtetés
Figyelembe véve a betonfeltöréshez szükséges rutint és tapasztalatot, amivel sokan nem rendelkeznek, és a bontási munkák viszonylag alacsony költségeit, okosabb, ha a betonfeltörést ránk bízzák. Egy ilyen költség minimális egy teljes felújításhoz képest. És ha valóban el akarja kerülni a problémát, ne várakozzon.
Van kérdése? Hívjon minket!

Betonfeltörés 2021
 • Térfogattól – körülményektől és az időbeli korlátoktól függően a legtöbb esetben betonvésővel és kézi kalapács segítségével végezzük el a betonfeltörést.
 • Gondolkodott már azon, hogy mivel jár egy olyan folyamat, mint a betonbontás, mert ez nemcsak piszkos és poros munka, hanem balesetveszélyes folyamat is. Ezenkívül, elektromos eszközöket is használunk, ami növeli a balesetveszélyt.
 • A hatékony modern betonfeltörési módszerek nem gazdaságosak a kis alapterületű beltéri helységekben. Ezen kívül nagyobb bontó gépeket, amelyek erős rezgéseket okoznak, tönkre tehetik mind a padló, mind az épületek épségét.
 • A betonbontás kivitelezésére két lehetőség közül választhatunk: kézi elektromos szerszámok vagy tisztán kézi munka.
 • Kézi elektromos szerszámok: betonkalapács, kalapácsfúró, gyémántvágó eszköz felgyorsítja a bontási munkát, de sok zajt fog okozni.
 • A betonbontás lehet teljes vagy részleges. Gyakran a betonbontást beton gyémántvágóval segítsük elő.
 • Betonfeltörés költséget befolyásolja a beton vastagsága és természetesen a munka mennyisége.
 • A költségek másik fontos és elengedhetetlen kiadása az építési hulladék elszállítása. Végül is nem elég a betonbontást elvégezni, hanem a sített össze kell gyűjteni, bezsákolni és elszállítani, a lerakóhelyre.
 • Ha az estrich beton megrepedezett, akkor nincs értelme javítani. Megoldás a betonbontás majd új egyenletes és szilárd betonaljzat készítés.
 • A betonbontás előtt a burkolatokat eltávolítását végezzük el: szőnyeg, linóleum, járólap, stb. Ezeket a munkákat maga is elvégezheti.
Betontörés…
Az építőipari projektek betontörési munkáinál a munkaterületen a biztonsági előírások szigorú betartása alapvető.

Rugalmas és Professzionális Megoldások Az Építkezéseidhez Ha épp építkezel, vagy felújításon gondolkodsz, és a betonozott falak, padlók, vagy más szerkezetek átalakítására van szükséged, akkor jó helyen jársz. Bemutatjuk szolgáltatásainkat, amelyek segíthetnek abban, hogy projektjeid gördülékenyen haladjanak, és az elképzeléseid valóra váljanak.

Miért Válassz Minket?

Szakértelmünk és tapasztalatunk révén kiválóan alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez. Cégünk professzionális betontörési szolgáltatásokat nyújt, amelyeket magasan képzett szakembereink végrehajtanak. A kulcsszó, amely köré szerveződik tevékenységünk: Betonfeltörés. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a lehető leghatékonyabb módon segítsük ügyfeleinket abban, hogy elérjék céljaikat.

Mit Kínálunk?

 1. Precíz és Gyors Munkavégzés: Szolgáltatásaink magas színvonalúak és hatékonyak. Csapatunk folyamatosan fejleszti tudását és alkalmazza a legújabb technológiákat a legjobb eredmények érdekében.
 2. Rugalmas Megoldások: Tudjuk, hogy minden projekt egyedi, és más-más kihívásokat rejt magában. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyes ügyfelek igényeihez, és személyre szabott megoldásokat kínálunk.
 3. Környezetvédelmi Elkötelezettség: Cégünk elkötelezett a környezetvédelmi szempontok iránt. Szolgáltatásainkat úgy tervezzük, hogy minimalizálják a környezeti hatásokat, és a lehető legtisztább módon végezzék el a betontörést.
 4. Modern Technológiák Alkalmazása: Folyamatosan követjük az építőipari fejlesztéseket, és modern technológiákat alkalmazunk szolgáltatásaink során. Ez biztosítja, hogy ügyfeleink a legjobb és leginnovatívabb megoldásokat kapják.

Hogyan Dolgozunk?

 1. Projektfelmérés: Először is, megvizsgáljuk az adott területet és megértjük az ügyfél igényeit és elképzeléseit.
 2. Személyre Szabott Terv: Ezután kialakítjuk a projekt személyre szabott tervét, amely minden részletre kiterjed.
 3. Hatékony Munkavégzés: A tervezést követően szakembereink hatékonyan és precízen végzik a betontörést, ügyelve a környezetvédelmi előírásokra.
 4. Zajszint Minimalizálása: Az ügyfelek kényelmének és a környezetvédelmi szempontoknak megfelelően ügyelünk a zajszint minimalizálására.

Miért Fontos a Betontörés?

Betontörés nélkülözhetetlen az építkezések, felújítások és átalakítások során. Legyen szó falak bontásáról, ablaknyílások kialakításáról vagy éppen padlócseréről, a betonfeltörés lehetővé teszi az építőipari projektek előrehaladását.

Válaszd a Profikat!

Bízd ránk a Betonfeltörés feladatait, és garantáljuk, hogy szolgáltatásaink segítenek elérni a kitűzött célokat. Kérj árajánlatot most, és lépj velünk kapcsolatba a projektjeidkel kapcsolatban! A Betontörés terén nincs olyan feladat, amit mi ne oldanánk meg szakértő módon és hatékonyan. Ránk számíthatsz!

Betontörés során az építőipari tervekbe építsd be a környezetbarát technológiákat és megoldásokat.
klipartz.com 6 e1621941818814
A betonfeltörést a legkedvezőbb áron kínáljuk ügyfeleinek számára. Ha szeretne, alacsonyabb árakat keressen! Viszont számítson rá, hogy ebben az esetben a munka minősége is alacsonyabb lesz.

Ha nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal a betonfeltörésben és nem akarja, hogy a szomszédja a gyönyörű csillárja helyet egy tátongó lukat láson akkor jobb, ha szakemberekre biza a betonfeltörést.

A betonfeltörés megrendeléséhez vegye fel a kapcsolatot vezetőinkkel a 06-20 372 8891 telefonszámon vagy az árajánlatkérő űrlapon keresztül.
. Gyakran a betonfeltörést beton gyémántvágóval segítsük elő.