Betonfeltörés Hívj:+36 20 372 8891
Árajánlatkérés
Betonfeltörés árak…

Betonfeltörés

Bontási szakemberként teret alakítunk ki új projektek megvalósításához ez a betonfeltörés.

Kep 100

Betonfeltörés

A betont több mint egy évszázada használják az építőiparban. Betonbontás legolcsóbb módja a kézi törés viszont a betonbontás soha nem könnyű projekt.
A betonaljzatok kézi feltörése jó megoldás azokban az esetekben, amikor kis területen kell betont feltörni. Ezenkívül, olyan helyeken, ahol nem lehet a gépi eszközöket bevinni az épületbe, kézzel kell feltörni a betont. A kézi betonfeltörés, nehéz és fáradságos folyamat, a bontás során védőeszközök használata elengedhetetlen. A betonbontás hátrányai közé tartozik a munka során nagy mennyiségű por és törmelék képződése.

Betonfeltörés legolcsóbb módja a kézi törés
betonfeltörés géppel, aljzatbeton törés,

Egy nagyobb felújítás során kiderülhet, hogy az aljzatbeton vastagsága és felületi minősége nem megfelelő. Ezért ebben az esetben el kell távolítani a régi beton aljzatot. A betonfeltörés során a beton vastagságától függően különböző teljesítményű elektromos vésőgépeket használunk.

Betonfeltörés kézzel „zaj és por nélkül nem megy”

A betonbontás legnehezebb módszere, a kézi betonfeltörés. Ezt a módszert ott alkalmazzuk, ahol pneumatikus és hidraulikus berendezéseket nem használhatunk. Kézi betonbontás közben az ősi idők kőbányáiban érezhetjük magunkat, ami számunkra elviselhető, de a szomszéd lakókra őrjítő. A betonbontás a melósok erejét teszi próbára, a szomszédoknak pedig a türelmét teszi próbára. Mi betonbontók már többször sikeresen átmentünk ezen a nehéz teszten. A kézi bontási eszközök, azóta sem változtak, így elképzelheti, milyen módszereket kell bevetni a szomszédok megnyugtatására.

Fel kell készülni, nemcsak a hatalmas mennyiségű építési hulladékra, porra, szennyeződésre, hanem a fokozott zajtermelésre is, amelyről jobb, ha időben tárgyal a szomszédokkal. Jobb előre megbeszélni és egyeztetni a zajos munka ütemezését, mint fogadni a különféle hatóságoktól érkező „vendégeket”, akiket a közeli lakások dühös lakói hívnak meg. A bontási eszközök nagyon egyszerűek: feszítővas, nagykalapács (Samu), sarokcsiszoló, véső, csákány, fémfűrész stb.

Leggyakrabban a betonbontás ilyen módszerét a lakás fürdő, WC. konyha aljzatbeton eltávolításánál alkalmazzuk. A betonbontás megkezdése előtt, ellenőrízük, hogy nincsenek-e a betonfalban – betonaljzatban: elektromos vezetékek vagy vízcsövek, ha van, ezeket megszüntetjük, áramtalanítóunk. A szennyvízlevezető csövek a betonfeltörés után használhatatlanná válnak. Általában a bontást gyorsan kell elvégezni, így nincs idő ezen elemek megóvására. LakásfelújításAz aljzatbeton feltörést a nagykalapácsunk ütemes mozdulataival a betont darabokra törjük. A kalapácsfej nehéz, súlya 3-5 kg fejtömegű és ennek köszönhető a gyors siker. Nagyobb betondarabokat, bontórúddal megemeljük, állá helyezünk, egy kisebb betondarabot majd apróra törjük, hogy tudjuk bezsákolni, kihordani, szállítani. A zsákokba kb.5-6 lapát törmeléket rakunk, hogy ki ne szakadjanak, mert belesetett okozhatnak.

A szomszéd nem akar hullócsillagokat számolni!
Ezért fontos!
Óvatosan kell dolgozni a nagykalapáccsal és a vésőgéppel, hogy ne sérüljön az épület.

Bízd Ránk a betonfeltörést!
Betonfeltörés Nagyobb betondarabokat, bontórúddal megemeljük
A betonfeltörés során a beton vastagságától függően különböző teljesítményű elektromos vésőgépeket használunk.
9
Betonfeltörés A betonaljzatok kézi feltörése jó megoldás

Egyiptomi dédapa módszer (ami mára már mese)

A hasítási vonal mentén harminc milliméter átmérőjű lyukat kell fúrni lyukasztóval. Lyukakba kémény fából (parafa) készült dugókat ütöttek be szorosan.

Betonfeltörés Óvatosan kell dolgozni a nagykalapáccsal
Betonfeltörés Az aljzatbeton feltörést a nagykalapács
A betonfeltörés a melósok erejét teszi próbára
Betonfeltörés A kalapácsfej nehéz, súlya 3-5 kg fejtömegű

Majd a parafa dugókra egy lukas aljú edényből vizet csepegtettek. A víz hatására a fadugók térfogata kb.15% -l kitágulnak, mely óriási nyomást eredményez, és a kőtömbök megrepednek. Ezt a módszert nem alkalmazzuk és nem is fogjuk! 😂

Betonfeltörés Modern módszer NRS-1

Speciális NRS-1 porral a betonbontás, egy vagy két nap alatt elvégezhető. Ennek a pornak a lényege, hogy vizel, érintkezve a térfogata többszörösére tágul. A betonbontási módszer a következő: lyukakat fúrnak, a betonba majd vizes porelegyet öntenek bele. Arányok: 1,0 kg vegyszerhez 0,27 liter víz szükséges. Tíz percig kevergetjük, majd az oldatot a lyukakba öntjük. A NRS-1 csak + 5 ° С, de + 30 ° C alatti hőmérsékleten használható. Ha a beton hőmérséklete magas, akkor a porhoz adott víznek hidegebbnek kell lennie.
Pár óra elteltével a vegyszer már elkezdi, kifejti hatását és nincs szükség, kalapácsra a beton könnyen széttörik. Jó módszer mert hatékony, viszont drága az NRS-1 vegyi por.

Az estrich betonfeltörés a következő esetekben szükséges:

 1. a régi aljzatbeton tönkrement deformálódott.
 2. a beton felületén repedések jelentek meg
 3. padlófűtést akarnak kiépíteni és az estrich beton, útban van.
 4. szennyízlevezető csövek vagy más egyéb műszaki kommunikáció cseréje miatt.
 5. a padlószint lejjebb vagy fentebb emelésére van szükség.
 6. járólap burkolat cseréje szükségesé válása és a repedések miatt.

Leggyakrabban a betonfeltörés ilyen módszerét használjuk

Betonfeltörés árak

Szinte minden típusú betonbontási munkának van egységára betonfeltörés
Betonfeltörést Bízd Ránk!

A betonfeltörés ára a szükséges munka nagyságától, helyétől, betonvastagságtól, beton, típustól és a szükséges szerszámok fajtáitól és mennyiségétől függ. Minden magabiztos vállalkozó helyszíni felmérés alapján kiszámítja a munkaerőköltségeket. Szinte minden típusú betonbontási munkának van egységára. A legfontosabb az adott munka mennyiségének felmérése és ütemezésének meghatározása. Ezen kívül figyelembe kell venni az aljzatbetonon lévő padlóburkolatok bontásának költségeit is.
Következtetés
Figyelembe véve a betonfeltöréshez szükséges rutint és tapasztalatot, amivel sokan nem rendelkeznek, és a bontási munkák viszonylag alacsony költségeit, okosabb, ha a betonfeltörést ránk bízzák. Egy ilyen költség minimális egy teljes felújításhoz képest. És ha valóban el akarja kerülni a problémát, ne várakozzon.
Van kérdése? Hívjon minket!

Betonfeltörés 2021
 • Térfogattól – körülményektől és az időbeli korlátoktól függően a legtöbb esetben betonvésővel és kézi kalapács segítségével végezzük el a betonfeltörést.
 • Gondolkodott már azon, hogy mivel jár egy olyan folyamat, mint a betonbontás, mert ez nemcsak piszkos és poros munka, hanem balesetveszélyes folyamat is. Ezenkívül, elektromos eszközöket is használunk, ami növeli a balesetveszélyt.
 • A hatékony modern betonfeltörési módszerek nem gazdaságosak a kis alapterületű beltéri helységekben. Ezen kívül nagyobb bontó gépeket, amelyek erős rezgéseket okoznak, tönkre tehetik mind a padló, mind az épületek épségét.
 • A betonbontás kivitelezésére két lehetőség közül választhatunk: kézi elektromos szerszámok vagy tisztán kézi munka.
 • Kézi elektromos szerszámok: betonkalapács, kalapácsfúró, gyémántvágó eszköz felgyorsítja a bontási munkát, de sok zajt fog okozni.
 • A betonbontás lehet teljes vagy részleges. Gyakran a betonbontást beton gyémántvágóval segítsük elő.
 • Betonfeltörés költséget befolyásolja a beton vastagsága és természetesen a munka mennyisége.
 • A költségek másik fontos és elengedhetetlen kiadása az építési hulladék elszállítása. Végül is nem elég a betonbontást elvégezni, hanem a sített össze kell gyűjteni, bezsákolni és elszállítani, a lerakóhelyre.
 • Ha az estrich beton megrepedezett, akkor nincs értelme javítani. Megoldás a betonbontás majd új egyenletes és szilárd betonaljzat készítés.
 • A betonbontás előtt a burkolatokat eltávolítását végezzük el: szőnyeg, linóleum, járólap, stb. Ezeket a munkákat maga is elvégezheti.
klipartz.com 6 e1621941818814
A betonfeltörést a legkedvezőbb áron kínáljuk ügyfeleinek számára. Ha szeretne, alacsonyabb árakat keressen! Viszont számítson rá, hogy ebben az esetben a munka minősége is alacsonyabb lesz.

Ha nem rendelkezik megfelelő tapasztalattal a betonfeltörésben és nem akarja, hogy a szomszédja a gyönyörű csillárja helyet egy tátongó lukat láson akkor jobb, ha szakemberekre biza a betonfeltörést.

A betonfeltörés megrendeléséhez vegye fel a kapcsolatot vezetőinkkel a 06-20 372 8891 telefonszámon vagy az árajánlatkérő űrlapon keresztül.
. Gyakran a betonfeltörést beton gyémántvágóval segítsük elő.