parketta bontásHa régi padlóját el kell távolítani, örömmel vállaljuk ezt a tevékenységet, gyorsan, hatékonyan és a legjobb áron végezzük el! Parketta bontás!

Hívj! +36 20 344 5065
Árajánlatkérés
Parketta bontás árak…

 

parketta bontás Parketta Felszedés

Parketta bontás: a fa padló szép és remek, de az idő múlik és az Ön igényeinek, vágyainak már nem megfelelő, egyszóval belefáradt. A kívánt hangulat megteremtése a parketta felszedéssel kezdődik! Ingyenes ajánlatért és konzultációért hívja : +36 20 344 5065 , vagy küldjön üzenetet, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel!

Parketta felszedés árak?

csaphornyos parketta bontás

Ha felhívnak, és arról kérdeznek, hogy mennyibe kerül a fa burkolatok bontása, akkor erre a kérdésre a válaszom „attól függ” egyszóval nincs határozott válasz. Viszont tény, hogy az árak folyamatosan változnak, és nemcsak a bontási munkák, hanem minden más egyéb szolgáltatás is. Amit biztosan állíthatok, hogy a régi parkettabontás a mi cégünknél mindig olcsóbb lesz, mint bárki másé. Ez annak köszönhető, hogy a bontási munkákat egyre nagyobb rutinnal végzik el munkatársaink és egyre modernebb gépekkel.  Az árak a bontás, szolgáltatáson kívül a géphasználat költségeit is tartalmazza, amit a megrendelő a parketta bontás befejezése után megfizet. De most ebben az esetben a parketta bontás árának kiszámításakor csak a munkadíj költségeit veszünk figyelembe!

Mit tartalmaz a parketta bontás költsége:

parkettabontás megfizethető áron
  • A bontással foglalkozó cégekhez képest a parketta bontás költsége meglehetősen alacsony nálunk. Ezért a bontási szolgáltatás további szolgáltatásokkal is jár. Így munkatársaink bezsákolják és elszállítják a bontás során keletkezett építési sített, ha szükséges, feltörik a parketta alatt lévő aljzatbetont és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a bontási folyamat a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen történjen. Mindezeket figyelembe véve a csaphornyosparketta bontási költsége nem lesz megterhelő az Ön számára. Parketta bontás megrendeléséhez hívjon minket!

Régi parketta felbontása. Fapadló eltávolítása

Szalagparketta bontás

Cégünknél a parketta bontás m2 ára alacsony volt és továbbra is alacsony marad! Bár a parketta bontás messze nem a legegyszerűbb bontási munka, viszont törekszünk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen mind a teljesítéssel, mind az árral. Szolgáltatásaink megrendeléshez csak telefonálnia kell a 06-20-372-8891 telefonszámon.

Mikor válik szükségesé a parketta bontás?

A csaphornyos parketták szépek, és ha folyamatosan óvjuk és ápoljuk, megtartsák szépségüket és felveszik a versenyt a modern, divatos anyagokból készült laminált padlókkal. A természetes bükk fából készült parkettákat többféle formában gyártanak például "halszálka" vagy kockás kivitelben. És ha már eljárt fölötte az idő, akkor is van lehetőség a felújításukra, hogy minél tovább szolgálhassa a tulajdonosokat. Viszont egyre gyakrabban már nem lehetséges a felújítás a következő okok miatt.
  • Már nagyon régi és vannak repedések, karcolások a padló felületén, amelyeket tisztítás sem csiszolással nem lehet megszüntetni.
  • A lakkréteg lekopott és erősen fakult vagy sötétté vált és a faanyag elvesztette normál színét.
  • Ha a parkettadarabok egymáshoz képest lazulni kezdenek, és a padló erősen repedezni kezd.
  • Ha új laminált parkettát akarnak a régi helyére rakni – ebben az esetben is a parkettabontás a megoldás.
  • Jellegzetes üreges – tompa hang hallható a parkettán: ez azt jelenti, hogy a parketta alatt lévő párnafák elkorhadtak hézagok keletkeztek, ami rovarok jelenlétére utal.
Halszálka parketták, táblaparketták bontása
Régebben fa csaphornyos parkettát használtak a szobák és étkezők padlóburkolásához. Ez a fajta padlóburkolat kellemes meleg érzetet kelt a belsőtérben, de vannak olyan okok, mint a magas ár, az időigényes kivitelezés – felújítás, a karbantartás költsége. Ezért sokan a parketta bontás mellet döntenek és helyette laminált parkettát rakatnak le.
Minden olyan tényező, amely negatívan befolyásolja a fát, negatív hatással van a parkettára is. A parkettákat elsősorban a különféle rovarok, a fát fogyasztó élőlények teszik tönkre. A fa evő gombák – penészgobák faszuvasodást okoznak, melyet javítani már nem lehet, ezért a parketta bontás szükségesé válik.

A parketta bontási folyamata a parketta típusától is függ.
Parketta Bontás Budapest

Parketta bontás a küszöb és a lábazat eltávolításával kezdődik a falak mentén. Majd a darabos halszálkás parkettabontással folytatódik, ami sok kis deszkát tartalmaz, amelyek a parketta alatt lévő deszkalaphoz vannak szögelve. Ezt követi deszkázat és a párnafák felszedése. A ragasztott parkettákat csákány, veszítővas segítségével szedjük fel a bitumenes (vagy kátrányos) ragasztóba rakott betonaljzatról. A felszedés után visszamarad fekete bitumenes emulzió felkaparása nem része a parkettabontásnak. Ezért ezt külön kérésre vegyszeres megoldással, kézi kaparással vagy gépi csiszolóval végezhető el. E folyamat pontos meghatározását minden esetben a parkettabontás után állapítható, meg ami befolyásolja a munkadíjat.

Az új parkettának számos előnye van, de szem előtt tartjuk a minőségi munkát, amely minden szobának kényelmes, meleg és stílusos légkört biztosít.Sokszor a lakásfelújítás előtt állók úgy döntenek, hogy nem bontják fel a régi padlót, vagy parkettát, hanem ráfektetik az új laminált parkettát.

„megkapja, amit fizet”

Ragasztott, csaphornyos parketta bontás.