Fürdőszoba bontás sorrend

Fürdőkád csere A kád elhasználódott, megrepedt, vagy csak megunta? Akkor:Fürdőkád csere! Hívj! +36 20 344 5065
Árajánlatkérés

Fürdőkád csere : Az új beépítése időigényes és költséges lehet, ezért a legjobb, ha minket választ a fürdőkád cserére hogy a bontási folyamat ne ismétlődjön meg az elkövetkezendő 5 – 10 évben.Fürdőkád csere
Falbontás Mivel egy meglévő kádat cserél, a lehetőségei a meglévő kád méretére korlátozódik. Új kád megvásárlása előtt ismernie kell a régi kád pontos hosszát és szélességét, valamint a kád elhelyezésének helyét. Egy olcsó kád méretei eltérő lehet, mint a régi. Sokan kényelmetlennek találják az olcsó keskeny kádat, ezért érdemes egy kényelmesebb kádat beépíteni, csatlakoztatni, a régi kiállásokra.

 Fürdőkád cseréjének a menete

Az akril- vagy üvegszálas kádak
olcsók, könnyűek és könnyen cserélhetők. Néhányuk kopásállósága kitűnő tartós felülettel rendelkezik, de egy pár év használat után unalmassá válhat. Ezét a fürdőkád csere a megoldás.
A zománcozott acélkád
erősebb felülettel rendelkezik, de nem hőszigeteltek, könnyen kihűl a benne lévő melegvíz .
A csiszolt öntöttvaskád
a legdrágább és legnehezebb, ezért megéri a árát, mert sokáig megőrzi a fényét és hosszabb ideig melegen tartja a vizet.

Fürdőkád Csere

A kád önálló eltávolítása nem nehéz. De a fürdőkád csere (bontás) megkezdése előtt, ellenőrizni kell a kád és a többi szerelvények és az ajtó méreteit. Sok esetben el kell távolitani a mosdót vagy a WC-t, ha útban van. Járólap, fali csempe, csapok védelme fontos, ezért meg kell óvni őket takarással, rétegelt lemezzel hullámpapír takarással.
A kádbontásnál ügyelünk a szennyvíz- és vízellátó rendszere!.

Kád csere, akril fürdőkád beépítés
Fürdőkád cseréje zuhanyfülkére: gyorsan

Nagyon nehéz a kádbontás, mivel ehhez nagy rutinra – tapasztalatra van szükség. Ne kezdje el egyedül a kádbontást, mert számos probléma merülhet fel, például a csapok megsérülhetnek, a mosdó a vízcsövek eltörhetnek. Jobb az ilyen munkát szakemberekre bízni.

A fürdőkád eltávolítása és cseréje Vízszerelés
Fürdőkád csere Magánszemélyeknek, társasházaknak, közületeknek egyaránt.

Míg az akril kád könnyebben bontható az öntöttvasból készült kádhoz képest elbontási költségük más. Ennek oka a nagy súly, szoros beépítés a falba, ami megnehezíti a szétszerelést. Ebben az esetben speciális eszköz használata és sok tapasztalat szükséges.

Fürdőkád kibontás, a bontáshoz mire van szükségFürdőkád csere
 • Csavarhúzó
 • Villáskulcs
 • Harapófogó
 • Feszítővas (pajszer)
 • Kalapács
 • Fűrész
 • Emelőrúd
 • Vésőgép – vágógép
 • Lapát
 • Sittes zsákBontás árak Zsákos sittszállítás Budapesten
Fürdőkád csere, bontás meneteRégi fürdő cseréje: Bontás és telepítés
 1. Túlfolyó eltávolítása A kád belsejében lévő túlfolyó fedőlapját távolítsuk el csavarhúzó segítségével.
 2. Válasszuk le a lefolyót A lefolyó kikötéséhez  egy vagy két csavar eltávolítására és a szűrő eltávolítására lesz a feladatt.
 3. Túlfolyó eltávolítása A kád belsejében lévő túlfolyó fedőlapját távolítsuk el csavarhúzó segítségével.
 4. Válasszuk le a lefolyót A lefolyó kikötéséhez  egy vagy két csavar eltávolítására és a szűrő eltávolítására lesz a feladatt.
 5. Túlfolyó eltávolítása A kád belsejében lévő túlfolyó fedőlapját távolítsuk el csavarhúzó segítségével.
 6. Válasszuk le a lefolyót A lefolyó kikötéséhez  egy vagy két csavar eltávolítására és a szűrő eltávolítására lesz a feladatt.
Fürdőkád csere, új kád beépítésrdőkád cseréje házilag
 1. Ellenőrizzük, a lefolyócsövet kicseréljük a sérült alkatrészeket.
 2. Túlfolyó összeszerelése és bekötése a szükséges tömítések behelyezésével a túlfolyó mögé.
 3. A kád belsejében beillesszük a lefolyó felsőt részét majd alulról a bűzelzáró részt a szűrőperemnél lévő csavarral összefogatjuk.
 4. A bűzelzáró véget a lefolyócsőbe csúsztassuk, ami a lefolyónyílásba fog végződni.
 5. A kád magaságát a kádlábakkal a megfelelő szintre állítunk, egy vízmérték segítségével vízbe állítunk, figyelembe véve a belső lejtést. Ezt követi az aláfalazás és a kád beállítás. (perem beépítés)
 6. Szivárgás tesztelése: A kádat ledugózzuk és vízzel teletöltsük. Majd a dugót kivesszük és figyeljük a nedvesség nyomát.
 7. A kád elejét ytongal befalazunk, szervízajtót építünk be és burkolattal látjuk el.
 8. A lebontott csempe burkolatot pótoljuk, csaptelepet felszereljük.

Fürdőkád csere Bízd Ránk!Kád beépítés - Fürdőkád csere

Ha felkeresi irodánkat, kapcsolatba lép velünk, biztos lehet abban, hogy a kádbontás a lehető leghamarabb és gond nélkül elkészül. Megrendelés esetén új kádját beépítjük, és az összes vízszerelési munkát is elvégezzük teljes mértékben. A fürdő szétbontásának költsége számos dologtól függ. Viszont megismerheti, árlistánkban szereplő árakat, és kérhet pontos árajánlatott!
Hívjon bizalommal!

Fürdőkád csere