A bontási munkák előtt konzultálj velem a hatékony betontörés érdekében!

Profi betontörés betontörő géppel.
Hívj! 06-20-372-8891
Árajánlatkérés…
Bontóbrigádunkkal az építkezés gördülékenyen halad.Szakszerű betontörésnél mindig gondolj a környezetvédelemre, és válaszd a környezetbarát megoldásokat.

A gépi és kézi betontörés már évek óta a bontási munkáink szerves részévé vált az építkezéseken. Az általunk alkalmazott GG800 minikotró – betontörő gép megfordította a betonfeltörés hagyományos megközelítését, és meghatározóvá vált a bontási munkáink során. Ez az innovatív betontörő gép, amelyet már több éve alkalmazunk, hatékonyan növeli a betontörés hatékonyságát és sebességét.


Az évek során elért tapasztalataink alapján biztonsággal állíthatjuk, hogy ez a gépi megoldás magasabb szintre emelte a bontási munkáink hatékonyságát. A Günter Grossmann GG800 minikotróra felszerelt törőfej nem csak egy eszköz, hanem egy megbízható társ a bontási munkáink során. Ha precíz munkára és a környezet védelmére törekszik, a GG800 gépi betontörő a tökéletes választás.
Hívj! 06-20-372-8891

Miért válassza a gépi betontörést?

A Betonfeltörés terén a Günter Grossmann GG800 gépi véső remek választás azok számára, akik minőségi és hatékony betontörés szolgáltatásra vágynak. A GG800 kiváló teljesítményével és precíz munkavégzésével garantáltan elégedettek lesznek azok, akik a legjobbat keresik.
 1. Magas Minőség: A GG800 a Günter Grossmann legmagasabb minőségű vésője, mely a betonfeltörés terén kivételes teljesítményt nyújt. E gép kivitelezése kompromisszumok nélküli, garantálva a megbízható működést minden projektnél. A magas minőségű GG800 – a precíz betontörés kulcsa.
 2. Hatékonyság: A GG800 kiváló tervezésének köszönhetően rendkívüli hatékonyságot nyújt. Képes könnyedén kezelni mind a falbeton, mind a padlóbeton törését, így egyetlen eszközzel teljes mértékben megfelel a különféle projektek elvárásainak.
 3. Könnyű Kezelhetőség: A véső ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége csökkenti a munkavállalók fáradtságát, miközben növeli a munkavégzés hatékonyságát. Ezáltal a Günter Grossmann GG800 gépi véső nemcsak eredményes, hanem kényelmes és könnyen kezelhető választás is a betontörés terén. Ha minőséget és hatékonyságot keres, válassza a Günter Grossmann GG800-at a legjobb eredmények érdekében.

Hogyan segít a GG800 Véső a Betontörésben?

 • Pontos és Precíz Munka:
Az épületi felújítások során a betontörés remek lehetőség a térátalakításra és a modernizálásra.

A Betonfeltörés kivitelezése nemcsak szakértelmet, hanem megfelelő eszközöket is igényel. A GG800 gépi betontörő ebben a szakmában igazi csodaszernek számít. A gép tervezése és kivitelezése kifinomult, lehetővé téve a pontos és precíz betontörést anélkül, hogy károsodást okozna a környező területeken.

Ez a gép nem csupán az erőteljes betonfeltörésre képes, hanem az is kiemelkedő tulajdonsága, hogy minimalizálja a környező területeken esetlegesen keletkező károkat. A GG800 nem csupán egy gép, hanem egy mérnöki csoda, amely a technológia és a precizitás tökéletes egyensúlyát kínálja. Ezáltal a betontörés olyan folyamattá válik, amelyet nemcsak hatékonyan, hanem környezetbarát módon is el lehet végezni. A pontos és precíz betonfeltörés most már valóság, nem csupán ígéret.

 • Gyors és Hatékony Betontörés:
A betontörés során figyelj a pormentesítésre, hogy az egészségre ne jelentsen veszélyt.

A GG800 kiváló teljesítménye lehetővé teszi a gyors és hatékony betontörést, felgyorsítva az építkezés folyamatát. A gyors és hatékony betonfeltörés elengedhetetlen lépés az építési folyamatban. Ebben a dinamikus környezetben, ahol minden perc számít, a GG800 betontörő gép kiváló teljesítménye megkönnyíti az építkezéseket. Ez a technológiai csoda nem csupán felgyorsítja a betontörési folyamatokat, hanem biztosítja a hatékony és pontos eredményeket is.

A GG800 páratlan erejének és precizitásának köszönhetően az építőiparban is új szintre emeli a hatékonyságot. A gép kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy szűk területeken is könnyedén alkalmazható legyen, minimalizálva ezzel az időveszteséget. Emellett a GG800 intelligens vezérlőrendszere optimalizálja a munkafolyamatokat, biztosítva a maximális hatékonyságot a betonfeltörés minden szakaszában. Ha az Ön projektjéhez gyors és hatékony betontörésre van szükség, a GG800 a választás. Bízza rá az építkezés kulcsfontosságú pillanatait egy olyan eszközre, amely megfelel minden elvárásnak, és lehetővé teszi, hogy időben és költséghatékonyan fejezze be az építési munkálatokat.

 • Különböző Projektekhez Alkalmazkodó:
A megfelelő betontörési technika kiválasztásához ismerd meg az épület struktúráját és anyagait.

Legyen szó kisebb lakossági projektekről vagy nagyobb ipari projektekről, a GG800 kiválóan alkalmazkodik a különböző igényekhez. Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a betontörés terén való magas teljesítmény. A GG800 innovatív technológiái lehetővé teszik, hogy gyorsan és hatékonyan birkózzon meg a különböző betonkeménységekkel és vastagságokkal. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy nem számít, hogy egy kis házépítési projekt, vagy éppen egy hatalmas ipari létesítmény felújítása van-e terítéken. A gép speciálisan kialakított törőfejjel és erőteljes motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és hatékony betontörést. Tehát, bármilyen kihívásba is vágunk bele, a GG800 mindig a különböző projektekhez való tökéletes alkalmazkodást képviseli.

GG800 Minikotró, Betontörő Véső:

Ha betontörésre van szükség, kérj tanácsot egy szakértőtől a legjobb megoldás kiválasztásához.

A Tökéletes Tandem Betonmunkákhoz!
A GG800 betontörő véső és minikotró együtt alkotja a tökéletes tandemot, amely garantálja a maximális minőséget és hatékonyságot betontörés során. Günter Grossmann által tervezett GG800 ötvözi a szakértelem és a precízió esszenciáját, így projektjek kiváló eredményeket hoznak. Ez a betontörő gép ötvözi a precíziót és az erőt, lehetővé téve a magas színvonalú munkavégzést. Legyen szó betontörésről vagy más munkákról, a GG800 mindig megbízható társ.

Kérjen ajánlatot most, és ne hagyja ki a GG800 minikotró és betontörő véső egyedülálló kombinációját – legyen az Ön a következő megrendelőnk.
Hívj! 06-20-372-8891

A betontörés során alkalmazott speciális technikák segítségével minimalizálhatók a környezeti hatások.

Az egyedi betontörési megoldásokkal maximalizálhatod az épület kihasználtságát.

Betontörés – Mini földmunkagép

A betontörés során a szakértői tapasztalatok és a modern eszközök kombinációja garancia a sikeres projekt végrehajtására.

Sokan előbb-utóbb találkoznak a betontörés kihívásaival, legyen szó régi beton eltávolításáról, építkezés előkészítéséről, vagy terület átalakításáról. A manuális betonfeltörés kimerítő és időigényes, de szerencsére itt van a mini földmunka gép mellyel a betontörés könnyen megoldató. Betonfeltörés szolgáltatásunk ideális régi beton eltávolításához, teret adva az újnak. Ne aggódj, nem kell egyedül megküzdened a nehézségekkel. Lelkes és szakértő csapatunk készen áll, hogy átvállalja a terhet és gondoskodjon a betonfeltörés minden részletéről.


A Mini Földmunkagépünk hatékonyan és precízen dolgozik, ideális nehezen elérhető területeken is. Kompakt méretének köszönhetően könnyen manőverezhető, így a gép segítségével könnyedén kezelhetjük a betontörés feladatát. Ne hagyd, hogy a betonfeltörés kihívásai megnehezítsék az életed. Bízd ránk a feladatot, és a Mini Földmunkagép segítségével könnyedén megoldjuk a betontörés nehézségeit!

Miért válassz minket?

Kézi betontörés helyett bízd ránk, a feladatot! A Betontörés és Mini földmunkagép szakértőjeként garantáljuk, hogy minden elvárásodat kielégítjük, és maximális elégedettséget nyújtunk. A kézi betonfeltörés gyakran fárasztó és kihívást jelentő feladat lehet. Ebben a helyzetben érdemes átgondolnod, miért ne választanád a könnyebb utat, és hagynád szakembereinkre a munkát?


Szolgáltatásunk magában foglalja a betonvésést és betonbontást is, így biztos lehetsz benne, hogy minden bontást elvégzünk. A hidraulikus bontókalapácsunkkal hatékonyan és gyorsan végezzük el a vastagabb, erősebb betonszerkezetek bontását is. Ne pazarold az időt és az energiát a kézi munkára – válaszd szolgáltatásunkat, és tapasztald meg, milyen könnyedén és hatékonyan végezzük el a betontörés!

Betontörés minigéppel:

Az épület tervezésekor gondolj a jövőbeli betontörési lehetőségekre is, hogy rugalmasabb legyen a térhasználat.

Ha a területi korlátok vagy az építési környezet miatt a gépi betonfeltörés a preferált megoldás, akkor jó hírünk van: cégünk minigépekkel és korszerű technológiával rendelkezik a gyors és hatékony betontörés érdekében. A gépi betontörés az ideális választás olyan helyeken, ahol a hagyományos módszerek túl körülményesek lennének, például épületeken belül vagy hidak felújításakor. Minigépeink és a hozzájuk csatolható 100 kg és 150 kg-os bontókalapácsok lehetővé teszik a precíz és alapos betonfeltörést anélkül, hogy nagy kárt okoznánk a környezetnek.

Rugalmas megoldások, Személyre Szabva:

Az építkezések során gyakran szükség van olyan speciális tevékenységekre, mint a betontörés és a mini földmunkagép alkalmazása. A sikeres projektelvégzés érdekében elengedhetetlen a rugalmas és személyre szabott megközelítés.

Munkánk kezdetén alaposan felmérjük a területet, ahol a betontörésre van szükség. Ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy meghatározzuk a legoptimálisabb stratégiát, és kiválasszuk a megfelelő eszközöket és technikákat. Az előzetes felmérés révén pontosan szabályozzuk a munkát, ezáltal biztosítva a gyors és hatékony betontörést.

A mini földmunkagép alkalmazásakor is ugyanezen elvet követjük. Rugalmasan alkalmazkodunk az adott körülményekhez, és szem előtt tartjuk az egyedi igényeket. Ez a személyre szabott megközelítés garantálja, hogy minden projektünk optimális eredményekkel záruljon. Az ügyfeleink elégedettsége fontos.

Válaszd a Megbízhatóságot, Válaszd a Betontörés Mestereit!

A betontörési technikák folyamatos fejlesztése lehetővé teszi az egyre hatékonyabb és környezetkímélőbb megoldások alkalmazását.

Betontörésre van szükséged, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ne aggódj! Válaszd a megbízhatóságot, válaszd a Betonfeltörés Mestereit! Ne ess kétségbe a betontörés kihívásai láttán, inkább bízd ránk a feladatot, és garantáljuk, hogy a folyamat gördülékenyen, szakértői kezekben zajlik majd le. Az én szakértelmem és a te koncepcióid egyesítése révén minden kihívás csak egy új lehetőség számunkra, hogy bebizonyítsuk tudásunkat. Számíthatsz ránk a legjobb eredmények elérésében, legyen szó bármilyen betontörésről. Legyen az otthoni átalakítás, ipari terület fejlesztése vagy bármilyen más projekt, ahol a betonfeltörésre van szükség, mi vagyunk a megfelelő választás.

Válaszd a betontörés egyszerű és hatékony megoldását – válaszd a minket! Emellett, ha a munka során szükséged van mini földmunkagépre, azt is biztosítjuk számodra. Képzett szakembereink és modern gépparkunk segítségével minden projekt sikeres lesz. Ne vesztegess időt és energiát, inkább bízd ránk a betonfeltörés és a földmunka feladatait, és élvezd a professzionális és megbízható szolgáltatások előnyeit! Hívj! 06-20-372-8891

Betontörés során a szakértői tanácsok segítenek a legoptimálisabb megoldás kiválasztásában.

A betontörés során a megfelelő biztonsági intézkedések nélkülözhetetlenek.

Betontörés: Az Elavult Betonok Szakszerű Bontása

Járdabontás.

Megrogyott a járda? Árkot kell ásni, de útban van a régi beton? Ne aggódj, a Betontörés a megoldás! Hoztuk a gépeket, a szakértelmet, és a kitűnő ötleteket – mindezt azért, hogy az elavult betonok problémáid egyszerű és hatékony módon oldódjanak meg. Szakembereink precízen elvégzik Az Elavult Betonok Szakszerű Bontását, minimalizálva a kárt és maximalizálva a hatékonyságot. Legyen szó járdarészlet vagy akár teljes útszakasz bontásáról, mi garantáljuk, hogy a munka gyorsan és zökkenőmentesen fog megvalósulni.

A hatékony betontörési megoldásokkal növelheted az építési projekt idő- és költséghatékonyságát.

A modern gépparkunk lehetővé teszi a Betontörés precíz és környezetbarát végrehajtását, így nem kell aggódnod a környezeti hatások miatt. Bontásainkkal nemcsak megszabadítunk téged az elavult beton terhe alól, de biztosítjuk, hogy a környezetet is megóvjuk. Bízd ránk a járda bontását, és élvezd a friss, új lehetőségeket, amiket az útépítés vagy a kertrendezés kínál. A Betonfeltörés csapata itt van, hogy megkönnyítse az utadat az elavult betonok szakszerű bontásával!

Betontörés a Praktikus Megoldás:

A városi környezetben a betonfelületek idővel elavulnak és szükségessé válik a cseréjük vagy javításuk. Itt lép be a képbe a Betontörés szolgáltatás, amely a Betonfeltörés és az Elavult Betonok Szakszerű Bontása terén nyújt megoldást. A szakértő csapatunk készen áll arra, hogy megszabadítson a felesleges betontól, és helyet adjon az új lehetőségeknek! Legyen szó járdák, kocsibeállók vagy otthoni teraszok felújításáról, a gépi betontörés hatékony és precíz módszereket kínál.

Az ásás, kábelhúzás vagy akár vízvezeték-csere előtt elengedhetetlen a meglévő beton eltávolítása az útból. Szakembereink a helyszíni felmérés során pontosan meghatározzák a szükséges munkafolyamatokat, így garantálva, hogy a betontörés mindig a legoptimálisabb megoldás legyen az adott helyzetben. Válassza a Betonfeltörés csapatát, ha gyors, hatékony és szakszerű megoldásra van szüksége betonfelületeinek frissítéséhez vagy átalakításához!

A Betontörés Előnyei:

Betontörés során mindig ügyelj arra, hogy az elvégzett munka a terveknek megfelelő legyen.

A Betontörés és Az Elavult Betonok Szakszerű Bontása elengedhetetlen lépései a területátalakításnak, és számos előnnyel járnak a gyors és hatékony munkavégzéstől kezdve a környezetkímélő megközelítésig.

 1. Gyors és Hatékony Munkavégzés: A gépi betontörés lehetővé teszi, hogy rövid időn belül megszabaduljunk az elavult betonoktól, jelentősen felgyorsítva a terület átalakítási folyamatát. Ez különösen fontos, amikor időkritikus projektekről van szó.
 2. Precíz és Környezetkímélő: A gépi betontörés precízen irányítható, minimalizálva a környezeti károkat. Ez nemcsak a kivitelezés során, de a környezeti hatások szempontjából is előnyös. A pontos munkavégzés mellett a környezetvédelem is kiemelt szempont.
 3. Átfogó Szolgáltatások: Nemcsak a betontörést végezzük el szakszerűen, hanem a keletkező törmeléket is hatékonyan eltávolítjuk. Ezzel biztosítjuk, hogy neked csak az újrafelhasználható terület maradjon, és nem kell foglalkoznod a lerakással vagy további logisztikai kihívásokkal.
 4. Biztonságos és Szabványos Munkavégzés: A gépi betontörés során betartjuk a szigorú biztonsági és minőségi szabványokat, biztosítva ezzel a környezet és a munkavállalók védelmét.
 5. Költséghatékonyság: A gépi betontörés nemcsak gyors, hanem költséghatékony is. A hatékony munkavégzés és a kevesebb kézi erőbefektetés révén csökkenthetők a költségek, ami hosszú távon is előnyös lehet.
A betontörés során használt gépeknek energiahatékonynak és környezetkímélőnek kell lenniük.

A Betontörés és Az Elavult Betonok Szakszerű Bontása szolgáltatások tehát nemcsak a régimódi struktúrák megszüntetésére szolgálnak, hanem számos előnnyel járnak a projekt teljes körű és eredményes végrehajtásához.

Betontörés: Mi Másképpen Csináljuk!

Az elavult betonok szakszerű bontása nem csupán egy kötelező feladat számunkra, hanem egy lehetőség arra, hogy egyedi megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Az egyediségünk abban rejlik, hogy nem csupán szolgáltatást nyújtunk, hanem teljes körű megoldáscsomagot, ahol az én szakértelmem és az Ön ötletei találkoznak. A betontörés folyamatainkat nem csupán mechanikus lépések sorozataként kezeljük, hanem személyre szabott és hatékony.

Az elképzeléseink és javaslataink által garantáljuk, hogy minden projekt egyedi lesz, és a legjobb eredményeket hozza. A célunk az, hogy a betontörés ne csak szükséges lépés legyen egy projektben, hanem egy olyan folyamat, amely kiemelkedő eredményeket és elégedett ügyfeleket hoz létre. Válasszon minket, ha szeretné, hogy a betontörés ne csak szakértelemről, hanem egyedi, hatékony és személyre szabott megközelítésről is szóljon!

Betontörés Szakértői – Az Elavult Betonok Profi Bontása

Kövess minket az új korszak küszöbén, ahol a Betontörés nem pusztán szolgáltatás, hanem élettel teli élmény! Reklámozzuk azt, amiben valóban ügyesek vagyunk - az elavult betonok szakszerű bontásában. Bontsunk együtt le az előtted álló kihívásokat, és hagyd, hogy szakértelmünk és tapasztalatunk segítsen átalakítani az elavult betonok területét.
Betontörés során az épületi szerkezetekre gyakorolt hatásokat mindig precízen dokumentálni kell.

Az „Az Elavult Betonok Szakszerű Bontása” nálunk nem üres ígéret, hanem elkötelezettség. Ne vesződj a betontörés nehézségeivel, inkább fordulj hozzánk! Garantáljuk, hogy minden akadályt professzionális módon szüntetünk meg. Legyél tanúja annak, amikor a Betonfeltörés mesterei átalakítják a régit, és tapasztald meg, milyen könnyedén hozhatsz létre valami újat az elavult betonok helyén! Hozd létre az újat velünk, és éld át a Betontörés Szakértői által nyújtott kivételes élményt!
Hívj! 06-20-372-8891

Betontörés során a kiválasztott technikának összhangban kell lennie az építészeti tervekkel.

A betontörés során alkalmazott gépeknek rendelkezniük kell a megfelelő teljesítménnyel.

Betontöréshez használható gépek és eszközök
Betontörés során használt gépeknek modern és környezetbarát kivitelűnek kell lenniük.

Szakértelmünk és hatékony gépeink révén vállaljuk a legkeményebb betonok feltörését és bontását! A GG800 Minikotró törőfejjel, bontókalapáccsal és a Samu (Kézi Nagykalapáccsal) felszerelt csapatunk garantálja a gyors és precíz munkavégzést.

Minibagger (bontóval):Az építőipari projektek betontörési fázisában fontos a projekt csapatának folyamatos kommunikációja.

 • Leírás: Kisebb méretű kotró speciális bontófejjel a töréshez és bontáshoz.
 • Működés: Kombinált kotró és bontófunkció a talajmozgatás és kemény anyagok eltávolítása érdekében.
 • Felhasználás: Kis építkezések, kertrendezés, alapásás, betonbontás.
 • Alkalmazás: Körülbelül 30-50 cm vastag betonfalak, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Például Caterpillar 301.7D CR (minibagger bontófejjel).

Bontókalapács (Jackhammer):

 • Leírás: Erőteljes ütéseket keltő gép.
 • Működés: Pneumatikus vagy elektromos hajtás.
 • Felhasználás: Betonfalak, járdák, burkolatok törésére.
 • Alkalmazás: Körülbelül 10-15 cm vastag betonfalak, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Bosch BH2770VCD, Makita HM1810X3, Dewalt D25980K.

Günter Grossmann GG800 Minikotró törőfejjel:Betontörés során a szakembereknek pontosan kell ismerniük az épületszerkezetek anyagait és tulajdonságait.

 • Leírás: Kisméretű kotró speciális törőfejjel a beton vagy más kemény anyagok töréséhez.
 • Működés: Kombinált kotró és törőfunkció a talajmozgatás és bontás érdekében.
 • Felhasználás: Kertrendezési munkák, kisebb építkezések, betonbontás.
 • Alkalmazás: Körülbelül 20-30 cm vastag betonfalak, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Günter Grossmann GG800 (kisméretű kotró törőfejjel).

Törőkalapács:

 • Leírás: Kézben tartott eszköz a beton töréséhez.
 • Működés: Erőteljes ütések.
 • Felhasználás: Betonfalak, járdák, burkolatok törésére.
 • Alkalmazás: Körülbelül 5-30 cm vastag betonfalak, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Hilti TE 3000-AVR, Milwaukee 5446-21, Hitachi H65SD3.

Betonbontó:Az építőiparban a betontörési munkáknál ügyelj arra, hogy az alkalmazott technikák a lehető legkisebb mértékben zavarják a környező lakosságot.

 • Leírás: Nagy teljesítményű gép a betonbontáshoz.
 • Működés: Erős vágófejek vagy csúcsok.
 • Felhasználás: Nagy területek, vastagabb betonfalak bontásához.
 • Alkalmazás: Körülbelül 30 cm feletti vastagságú betonfalak, alapok.
 • Típusok: Caterpillar 352F, Bobcat HB980, Komatsu PC308USLC-3.

Betonverő:

 • Leírás: Vibrációs eszköz a betonrétegek töréséhez.
 • Működés: Rezgések a betonrétegek meglazításához.
 • Felhasználás: Vékonyabb betonrétegek töréséhez, precíziós munkákhoz.
 • Alkalmazás: Körülbelül 2,5-10 cm vastag betonrétegek.
 • Típusok: Wacker Neuson IRFU, Atlas Copco AYRF, Multiquip CV2.

Hidraulikus törőfejek:Betontörés során az épületi átalakításokat tervezd meg úgy, hogy azok a jövőbeni igényeknek is megfeleljenek.

 • Leírás: Hidraulikus gépek különböző méretű törőfejekkel.
 • Működés: Hidraulikus energia a beton töréséhez.
 • Felhasználás: Nagyobb betonfalak, pillérek bontásához.
 • Alkalmazás: Körülbelül 30 cm feletti vastagságú betonfalak, pillérek.
 • Típusok: Indeco HP 5000, Stanley MB50EXS, Allied Gator GXR 50.

Fúrókalapács (üthető fúró):

 • Leírás: Kombinált fúró és ütvefúró a beton töréséhez és furatok készítéséhez.
 • Működés: Fúró és ütvefúró funkciók kombinációja.
 • Felhasználás: Beton törése és furatok készítése.
 • Alkalmazás: Változó vastagságú betonfalak és szerkezetek.
 • Típusok: Bosch RH540M, Hilti TE 70-ATC, Dewalt D25773K.

Samu (Kézi Nagykalapács):Betontörés során az épületi átalakításokat úgy tervezd meg, hogy azok a térhasználat optimalizálását szolgálják.

 • Leírás: Kézi eszköz erőteljes ütéseket alkalmaz a beton vagy más kemény anyagok töréséhez.
 • Működés: Kézi erő alkalmazása.
 • Felhasználás: Kisebb területek, falak, járdák, padlók részleges bontásához.
 • Alkalmazás: Körülbelül 3-6 cm vastag aljzatbetonok, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Háztartási nagykőtörők, kézi nagykalapács.

Bontórúd:

 • Leírás: Hosszú, általában nehéz és masszív rúd, melyet a beton vagy más kemény anyagok mechanikai törésére és bontására használnak.
 • Működés: Kézi ütések alkalmazása a bontandó felületre.
 • Felhasználás: Kisebb méretű betonfelületek, járdák, falak bontásához.
 • Alkalmazás: Körülbelül 5-15 cm vastag betonfalak, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Különböző hosszúságok és kialakítású bontórúdak.

Csákány:Betontörés során az épületszerkezetek állapotának alapos felmérése segíti a pontos tervezést.

 • Leírás: Kézi szerszám, amely egy olyan fejet tartalmaz, amely két oldalán éllel rendelkezik, és egy hosszú nyélhez csatlakozik.
 • Működés: Kézi ütések alkalmazása a csákány élével a felületre.
 • Felhasználás: Kisebb építési vagy bontási munkákhoz, talajmunkákhoz.
 • Alkalmazás: Körülbelül 5-8 cm vastag aljzatbetonok, járdák, burkolatok.
 • Típusok: Különböző méretű és formájú csákányfejek, egy- vagy kétélű csákányok.

A betontörésnél alkalmazott eszközöknek hatékonyan kell bánniuk az anyagokkal.

A GG800 Minikotró törőfeje kiválóan alkalmas az erős betonok hatékony és biztonságos törésére. A Bontókalapács pedig a kisebb területeken végzendő bontási munkákhoz nyújt optimális megoldást. A Samu (Kézi Nagykalapács) pedig a legnehezebben elérhető helyeken is képes kiváló teljesítményt nyújtani. Legyen szó lakóházról, ipari létesítményről vagy egyéb területről, mi garantáljuk a szakszerű és zökkenőmentes betontörést.

Bízza ránk a munkát, és mi a legújabb technológiákkal és tapasztalt szakemberekkel gondoskodunk a hatékony eredményről! Hívjon minket még ma, és engedje meg, hogy segítsünk Önnek a bontási terveiben!
Hívj! 06-20-372-8891

Betontörés során a szakembereknek rendelkezniük kell a legújabb szabványok ismeretével.

Az építőiparban a betontörési munkáknál a szakértői tapasztalatok nagyban befolyásolják a projekt sikerét.

Átlátható Költségek:
Az építőiparban a betontörési munkáknál ügyelj a kiválasztott technikák biztonságos alkalmazására.

A Betontörés Könnyedén és Kiszámíthatóan: Szeretnéd tudni, mennyibe kerül a betontörés? Érdekel, hogyan tarthatod kézben a költségeidet? A mi szolgáltatásunkkal nem kell a homályban tapogatóznod. Átlátható költségeinkkel és minőségi munkánkkal garantáljuk, hogy minden ügyfél elégedet lesz!


 1. Átlátható Költségek: Célunk, hogy ügyfeleink számára könnyen hozzáférhetővé tegyük a költséginformációkat. A betontörési projektek árát számos tényező befolyásolja, de nálunk nincsenek rejtett költségek. Az árajánlatunk pontos és átlátható, így mindenki könnyen tervezhet és dönthet.
 2. Betonhulladék Kezelése: A fenntarthatóság számunkra nem csak szó, hanem cselekvés. A keletkező betonhulladékot környezetbarát módon kezeljük, aktívan részt vállalva a fenntarthatósági törekvéseinkben. Így nemcsak betont törünk, hanem a környezetünkért is felelősséget vállalunk.
 3. Garancia és Szerviz: Bízunk a munkánk minőségében, ezért garanciát vállalunk minden betontörési projektünkre. Ha mégis bármilyen probléma felmerülne, szervizcsapatunk mindig rendelkezésedre áll. Ügyfeleink elégedettsége és bizalma az elsődleges számunkra.

Az építőipari projektek betontörési fázisában ügyelj a kivitelezés során keletkező zajszint minimalizálására.

Ne kockáztass! Ha betontörésre van szükséged, válaszd a mi szolgáltatásunkat. Hívj minket most a 06-20-372-8891-es számon, és kezdd el tervezni az új projektet! Átlátható költségek, fenntarthatóság, garancia – nálunk mindez együtt jár, hogy Te elégedett és biztos lehess a döntésedben!
Hívj! 06-20-372-8891
Zsákos Sitt Szállítás

Lakásfelújítás...