Az ajtó küszöb korhadt, a keret része repedezett az ajtó lap kopott, a zár nem működik. Röviden: a régi ajtó megszívta. Megoldás: Ajtó ablak bontás. Hívj:+36 20 372 8891
Árajánlatkérés
Ajtó ablak bontás árak…

 

Ajtó ablak bontás

Nyílászárók bontása (régi ablak és beltéri ajtó)

Előbb vagy utóbb a lakástulajdonosokat utoléri, és egy megoldandó feladattá válik. Nyílászárók bontása. Ajtó ablak bontás az otthonunkban használt ajtók az idő múlásával elvetemednek vagy egy idő után elveszíthetik divatjukat. A beltéri ajtók – ablakok bontása nem okoz különösebben gondot, kivéve a panelházak esetén, ahol az ajtók és ablakok betonfalba vannak beépítve és emiatt a nyílászárók kibontása nehezebbé válik. Bízzon meg bennünket a nyílászárók (beltéri ajtók és ablakok) kibontásával! Nem fog csalódni!

Észrevette, hogy otthonában lévő nyíllászárók (ajtók és ablakok) elavultak?
Sokszor előforduló hiba hogy az ajtókra és ablakokra kevés figyelmet fordítunk ezért nem is vesszük észre és elhasználódnak. Általában már csak akkor foglalkozunk velük, amikor mechanikai problémáik vannak. Javítani már nem érdemes ezért a megoldás a bontás. Nyílászárók bontása.
Ajtó ablak bontás

Ajtó ablak bontás

 1. Ajtó csere. Amikor az ajtók elhasználódnak azon elmélkedünk: kibontjuk és kicseréljük vagy megjavítjuk? Nyílászárók bontása,ajtó ablak bontás

 2. Általában az ablakcsere az ablakkeret nagyon rossz állapota miatt van, korhadt vagy szétesett stb.

 3. Második esély az ajtónak. Értékes régi ajtók felújítása, mindenképpen megér egy második esélyt. Nyílászárók bontása,Ajtó ablak bontás

 4. A beltéri ajtók mai világban a lakberendezés kulcsfontosságú elemei, nemcsak funkcionálisan, hanem esztétika is fontossá vált.

 5. A kereskedőknél többféle formatervezési minták közül lehet választani, kombinálva a különböző anyagokból készült ajtókból. Nyílászárók bontása,Ajtó ablak bontás

 6. Az ablakok cseréjének egyik oka az ablakszárny kinyitásának vagy bezárásának nehézsége.

 7. Az új műanyag ablak jobb szigetelést biztosít és esztétikai szempontból is befolyásolja az otthonunk megjelenését. Ajtó ablak bontás

 8. A PVC ellenáll a deformációknak és a hőmérsékletváltozásoknak, a nedvességnek és a savaknak, szagtalan és teljesen ártalmatlan az emberre.

 9. A dupla üvegezésü ablak a leggyakoribb, a három üvegből és két légkamrából álló ablak a legjobb választás a lakás ablaknyílásához. Egy légkamrás ablakok csak pavilonokhoz vagy erkélyekhez alkalmas. Nyílászárók bontása,Ajtó ablak bontás

Ajtó kibontás

Ajtó Bontási munkák gyorsan és jól.

Az ajtólap eltávolítása az ajtókeretről egyszerű feledat. Az ajtólapot 90 fokos szögben kinyitjuk majd egyszerűen, leemeljük az ajtó felfelé emelésével, az ajtótókereten lévő zsanérokról vagy elegendő eltávolítani az ajtón lévő zsanérrészeket az ajtókereten lévő zsanérrészektől. Az ajtólap méretétől és súlyától függően 1 vagy 2 ember percek alatt eltávolíthatja az ajtót a kerettől. Vannak olyan ajtók, mint a műanyag, CPl, MDF, Dekorfóliás beltéri ajtók amelyeket nagyon könnyűek, ezért a bontási folyamatot könnyen elvégezheti egyetlen ember. Azonban, vannak nehéz fa ajtók, amihez már két ember szükséges.Ajtó ablak bontás

Az ajtólap eltávolításának másik módszere: az, hogy a zsanérokat eltávolítsuk a tokból vagy az ajtóból. Ennek úgy fogunk neki, hogy az ajtólapot alulról megtámasztjuk erősen fa vagy műanyag ékekkel. Miután az ajtót kitámasztottuk, egy embernek erősen tartania kel a másik ember meg eltávolítsa a csuklópántokat. A zsanérok eltávolítása után az ajtólap eltávolítható a keretből.Ajtó ablak bontás

Az ajtólap leszerelése után, ha teljesen ki akarjuk bontani az ajtót, akkor az ajtótokot is ki kell bontanunk. Az első dolog az ajtólap eltávolítása után az ajtófélfák eltávolítása. Az ajtófélfák és a falak közötti csatlakozást általában dróthuzal erősitéssel és malterral töltik fel vagy újabban purhabbal töltik ki.  Ezért először a díszlécek eltávolítása után a keret és a fal közötti kapcsolatot kell megszüntetni, purhab, malter kikaparása és a drót elvágása. Ezt követően egy csákány vagy feszitővas segítségével kifeszítjük a küszöböt majd az ajtókeretet előre-hátra, mozgatással eltávolítsuk.

 • A faajtókat főleg bel térben használják, mert érzékenyek a nedvességre és elveszítik dekoratív tulajdonságukat. Kibontások nem igényel nagy kihívást.
 • Fém. A fémajtók erősek és tartósak. Ezért sokan, főbejárati ajtóként használják. Cseréjük időigényes és drága.
 • Műanyag. A műanyag ajtók gyártásánál szendvicspaneleket használnak, ezért szigetelő képességük jó. A műanyag ajtók praktikusak, és olcsók. Bontásuk egyszerű.
 • Nyílászárók bontása, zajjal és porral és falsérüléssel jár, ezért készüljön fel arra, hogy a vakolat, tégla és más építőanyagok leeshessenek a bontás során.
 • Helytelen és agresszív bontásnál gyakran előfordul, hogy nemcsak az ajtószerkezet, hanem a fal egy része is megsérül.Ajtó ablak bontás

Ablak kibontás

Budapesten egyre többen döntenek az ablakcsere mellet.

A régi gerébtokos faablakok elavultak, ezért esztétikusabb modern műanyag ablakokkal lehet pótolni. A régi ablakok szakszerű kibontása – eltávolítása megakadályozza a falszerkezetek károsodását. A régi ablak és a fal közötti rögzítési terület a bontás során károsodhat, ezért plusz munka adódhat a később beépítésre kerülő ablak beépítésénél. Ebben az értelemben szakembereink rendkívül tapasztaltak és problémamentes ablak kibontásisi szolgáltatást nyújt. A régi gerébtokos ablak és keret eltávolításához ismerni kell a keret összeszerelésének módszerét és az ablakkeret szétszerelésének módját – a dupla üvegezésű gerébtokos ablak nagyon törékeny és nehéz ezért a bontásnál használjunk védőfelszerelést.  

Ablak ajtó bontási ár
Nyílászárók bontása

Az ablakok cseréjének költségei olyan tényezőktől függenek, mint az ablak mérete, az ablakkeret anyaga és az üveg típusa, stb.
Ami az árakat illeti, ablakbontás ára sok tényezőtől függ. Átlagosan azonban a BONTÁS 10000 és 40000 forint közé kerül.(2021 ár)
Ablakcsere, avagy a bontás és a beépítés

Vállalkozásunk olyan árpolitikát követ, amely a bontási szolgáltatás jellegétől és nagyságától változik. Véleményünk szerint a minőség az első és nem a rövid idő alatt elvégzett szakszerűtlen bontási munka. Sem az alacsony bérek szinten tartása, hanem az egyén szaktudása és tapasztalatainak megfelelő bérezése.

Betartjuk a szerződésben leírtakat, azt nem bíráljuk felül az ablak ajtó bontása során. Az egyik fő elvünk, hogy távol tartsuk magunkat a vitáktól. Elsődleges szempont a korrekt árajánlat, amihez szükséges a személyes felmérés az ablakok és ajtók állapotának felmérése. A bontási tennivalókat személyes felügyelet mellett a megbeszélt időpontban történik. Válasszon minket az ajtó ablak bontásra!

A legjobb árak a városban!

Bontás Árak

Ajtó gyors kibontása
Ha nincs szükségünk a régi ajtóra, akkor könnyebben és gyorsabban elvégezzük az ajtóbontást. 
A bontási munkához a következő szerszámokat használunk:
 • feszítőrúd
 • kalapács
 • csavarhúzó és szeghúzó
 • kézi és gépi fűrész
 • csákány
Elsőként az ajtólapot szedjük le a fent már említett módszerek szerint. - ez a lépés nem hajtható végre könnyebben és gyorsabban.
Az ajtókeret mindkét függőleges alsó részén egy fűrész segítségével merőlegesen, bevágást készítünk 45 ° -os szögben.
Ha az ajtókeretnek van küszöb része, akkor mind két oldalt középen fűrészeljük be.
A küszöböt egyszerűen egy feszítővas segítségével könnyen kifeszítjük, az ajtókereteket pedig feszitővas – bontórúd és csákány segítségével eltávolítjuk.

Műanyag ablak cseréje, beépítése Ajtó ablak bontás


Lehet beépíteni az új ajtót!
Szóval nem nagydolog, a régi nyílászárók kibontása. Egyáltalán nem nehéz, legyen az fa, műanyag vagy vasajtó. A lényeg az, hogy minden bontást szakszerűen és gyorsan elvégezzünk, úgy hogy minél kisebb plusz munkát okozzunk a falnyílásban, és alkalmas legyen az új ajtó beépítésére.
Régi nyílászárók elszállítása
A legjobb megoldás az, ha a bontási munkák után a sít elszállítást is ránk bízza! Főleg lift hiányában a szemét kézi lehordása problematikus lehet, de nem nekünk!