Burkolatbontás Ha eljött az ideje a fürdőszoba, konyha felújításának, és bontási szolgáltatásokra van szüksége, állunk rendelkezésére!TELL+36 20 372 8891
Árajánlatkérés

A burkolólapokból készült padlók javítása burkolatbontással. A felületi burkolathiba nyilvánvaló, más hibák viszont csak kopogtatással észlelhető. Teljesen mindegy hogy a hiba milyen, meg kell szüntetni. Burkolatbontás.
burkolatbontás gyorsan, precízen
burkolatok bontás Sitt bezsákolása
Burkolatbontás nagy koncentrációt és türelmet igényel. A bontás kivitelezése során mindig vannak konkrét feladatok, amelyeket csak egy tapasztalt szakértő képes észrevenni és megoldani a leghelyesebb módon.
Burkolatbontas
burkolatbontás  generálkivitelezés

Burkolat bontás

A burkolat hibák sok esetben a hólyagosodás. Ennek a hibának az oka a nedvesség, ami nem tud távozni a burkolólapok alól. Az ilyen hibák a vastag ragasztóréteg miatt is kialakulhat. Mit lehet tenni? A probléma orvoslásához fel kell szedni a sérült burkolatot, burkolatbontás.

Burkolatbontás Falak eltávolítása

Majd a bontás után új burkolatot fektetünk le, ügyelve a burkolat nyomásminőségére, amihez gumikalapács szükséges. Ha a csere vagy javítás nem letséges, akkor szükség lehet a burkolat teljes bontására, mely után újra el kell végezni a burkolást. Egy másik gyakori hiba a ragasztó elválása a burkolattól – aljzattól. Ezt a hibát a ragasztó rossz elkészítése, másik oka lehet a betonfelület rossz előkészítése például: por maradt az aljzaton.

Bármi is legyen a hiba megjelenésének oka, meg kell szüntetni. A padlók javításához először fel kell bontani a burkolatot, majd meg kell tisztítani a burkolat hátulját. Ezt követően újra fel lehet használni teljes mértékben, betartva a technológiai előírásokat.

Burkolatbontás, ha repedések jelennek meg a lapok között

Burkolatbontás Burkolatalap bontása

Repedések jelenhetnek meg a burkolat felső felületen. Az ilyen hibák oka a betonaljzat helytelen kivitelezése, ami elkerülhető, ha a betonozás során tágulási hézagokat hagyunk a fal és a beton között és ezt a burkolás során is megtartjuk.  

Mit lehet tenni? A repedések kialakulásánál már egyértelmű a hiba oka, itt már nem kell kopogtatni. A hiba megállapítása után az első lépés a burkolatbontás, majd a burkolat megtisztítása. A burkolatbontás során az óvatosság fontos hogy ne sérüljenek a burkoló lapok, mert az eltávolításakor fennáll a szomszédos lapok károsodásának veszélye. A burkolatbontás után, visszahelyezheti a burkolatokat.

Burkolatbontás padlólapok javítása

A sérüléstől függően ki kell számolni, hogy mennyi anyagot kell vásárolni.
(vegye számitásba az árrést). Ha az üzletekben nincs megfelelő burkolat, akkor használja a fantáziáját, és kombinálja a régi textúrához hasonló burkolattal.

A kerámia járólap burkolatok karbantartása rendbe hozása többféleképpen lehetséges. De először döntést kell hoznunk. Javítunk és cserélünk. Ezért érdemes tüzetesen megvizsgálni a padlót, hogy mennyi járólapot kell cserélni, és hol kell a fugákat javítani. burkolat bontás, csempe leverés

A gres burkolatok drágák, de megfelelő ápolás nélkül elveszíti esztétikai szépségét. A csempék javítása – cseréje időigényes és burkolatbontással jár, ezért érdemesebb a folyamatos ápolási eljárást választani. A padlón lévő kerámia burkolólapok javíthatók, és ami a legfontosabb, a munka burkolatbontás nélkül nem oldható meg.

A burkolatokon lévő hibák, amik lehetnek lyukak, repedések vagy mázhibák nem szépek. Ezért, úgy erezzük, hogy azonnal meg kell javítani. A burkolathibák kijavítása olyan kreatív folyamat, amelyet mindenki megtanulhat. A falon, a padlón és más helyeken lévő burkolatok javítása után minden újszerű lesz. Burkolatbontás szóba sem jöhet, ha egy kis figyelmet ad neki, akkor nem lesz szüksége hatalmas pénzkidobásra és teljes burkolat cserére.

Burkolatbontás burkolatbontások

Burkolatbontás az eltávolítás miért és hogyan

  • ha a burkolat mechanikai behatások miatt megreped.
  • burkolat bontást először a sérült rész óvatos eltávolításával kezdődik. Annak érdekében, hogy a szomszédos járólap ne sérüljön.
  • burkolatcsatlakozásokat (fugákat) egy éles tárggyal meg kell tisztítani, majd a szétdarabolt részeket egy kőműves kanál segítségével eltávolítjuk.
  • roncsolásmentes burkolatbontás esetén meg kell nedvesíteni a kikapart fugákat szappanos oldattal. A víz a járólap alá szivárog, mely a ragasztót meglazítja és a járólap könnyebben bonthatóvá válik.
  • a következő, amit meg kell oldani, hogy a lapok hátsó felületét nedves ronggyal vagy spatulával meg kell tisztítani a ragasztótól.
  • tisztitás után mikor megszárad, a lapok hátsó felületet csemperagasztóval bekenjük, majd az előkészített a helyére ragasztják. A fugákat fugázóanyaggal kell kifugázni.

Burkolatbontás épületbontás Budapest

Burkolatbontás Bontás Budapest

Burkolatbontás

Burkolatbontás Hogyan távolítsuk el a sérült járólapokat az aljzatról?

Burkolatbontás akár saját kezűleg is elvégezhetjük

Nem ritka esett, amikor a sérült járólapok eltávolítására van szükség ez a burkolatbontás. Sokszor előforduló probléma, hogy a járólap valamilyen oknál fogva megrepedt vagy megsérült. A padló javításához egy hegyes vésőt használunk. Ennek segítségével, óvatosan ütögetve a sérült járólapot a közepétől, fokozatosan kifelé haladva a széléig bontjuk. A véső eszköz véletlenül károsíthatja a szomszédos burkolatot, ezért ezt a munkát gondosan és körültekintően végezzük el.

Amikor a burkolatbontás eltávolításán munkálkodunk, meg kell szabadulni a régi ragasztótól is. Ez a bontási folyamat sok esetben sokkal nehezebb, mint maga a burkolatbontás. A ragasztó eltávolítása után a betonaljzatot vízzel fellocsoljuk, majd ha megszáradt porszívó segítségével a betonfelületet portalanítjuk.

A ragasztó eltávolítása a burkolatról szükséges, mert sok időt kell töltenie egy ilyen termék keresésével. A burkolólapok fektetése előtt minden egyes lapot vízbe kell mártani. Burkolólap teteje egy szintben kerüljön a többi padlóval, melynek ellenőrzéséhez egy vízmérték a legalkalmasabb eszköz!

Burkolatbontás Kerámia csempe helyreállítása.
Gyorsan és egyszerűen lecserélhető a belső csempe burkolat! Burkolatbontás. A burkolólapok javítása néha szükségesé válik, de sok esetben már ez sem segít, csak a burkolatbontás majd az új burkolat felrakása. Még ha figyelembe vesszük a csempelapok minőségét és a gondatlan kezelésből származó hibákat, megtörheti vagy megfoszthatja korábbi vonzeröjétől. Ebben az esetben a régi csempelapok cseréje már nem lehetséges, mert gyakran nehéz megtalálni a sérült csempe helyettesítőjét.

Burkolatbontás A padlólapok javítása: a károk elhárítása

 Egy vagy több repedési hiba található a padlón? Akkor nem érdemes egyedül nekivágni a javításoknak. A repedt lapok cseréje saját kezűleg szakemberek segítsége nélkül nem egy szerencsés dolog. Még a burkolatbontás sem egyszerű, főleg ha roncsolásmentesen kell, elvégezi a burkolatbontást.

A javítási munkák a károk elhárítása a burkolatbontás mértékének felmérésével kezdődnek: ha a padlólapok harmada sérül, ésszerű a teljes padlóburkolatot kicserélni.

A padlólap részleges cseréje a megfelelő burkolólap beszerzését jelenti, amennyiben ez nem megoldható, nem marad más csak a teljes burkolatbontás, majd az új padlólap lerakása.


Burkolatbontás speciális bontás

Burkolatbontás repedések, padlólapok helyreállítása

A betonaljzaton lévő járólapok gyakran vannak erős kopásnak és sérüléseknek kitéve. Ezért meg kell akadályozni, hogy nehéz tárgyak essenek a padlólapra. Ellenkező esetben, ha ez mégis bekövetkezik, akkor a szükséges javításokat, ami burkolatbontással is járhat a lehető leghamarabb meg kell akadályozni, hogy a sérülés ne terjedjen tovább.  

A burkolatbontás kivitelezéséhez elengedhetetlen eszköz a véső melynek szakszerűtlen használata, sérülést okozhat. Használata során egyéni védőeszközöket kell használni. Ha a burkolatbontás gondot okoz, szakemberhez kell fordulni.

A kerámia burkolólapoknak számos előnye van, ezért nagyon népszerű a fürdőszobában, WC-ben, konyhában és más helyeken. Ha megsérül, ne idegeskedjen. Tapasztalt kollegáink nem csak a burkolatbontást végzik el hanem a padlólapok helyreállítását is.

Gyorsan és kiváló minőségben végezzük el a burkolatbontást, igyekszünk nem túl zajosak, lenni, hogy ne zavarjuk a szomszédokat.

Mindenesetre felveheti velünk a kapcsolatot, függetlenül a mennyiségtől. Minden helyzetben a lehető legjobb árat kínáljuk Önnek.
Burkolatbontás
+36 20 372 8891

Kep 100

Table of Contents