Otthonfelújítás lakásfelújításHa az otthonfelújítás mellet döntöttél, és a lakásodat álmaid otthonává akarod változtatni a lakásfelújítás a megoldás!
Hívj: +36 20 372 8891 Zsákos Sitt Szállítás

Teljes körű otthonfelújítás házfelújítás

Megbízható Lakásfelújítás otthonfelújítás

 • Otthonfelújítás befektetés a jövőbe, nemcsak szükségből, hanem kényelmed növelése érdekében is. Ne csak álmodozz, álmaid házáról, hanem építs is fel!

Otthonfelújítás Lakásfelújítás - Teljes körű Generálkivitelezés

Teljes otthonfelújítás minőségi munka

Lakásfelújításon gondolkodik?

Teljeskörű Lakásfelújítás - Házfelújítás és Kivitelezés

Otthonfelújítás lakásfelújítás árak

A lakás teljes felújítása vagy átalakítása átfogó feladat, amely minden esetben jelentősCsaládi ház, lakásfelújítás otthonfelújítás összegekbe kerül. Az otthonfelújítás lakásfelújítás árakról nem lehet pontos árajánlatot adni helyszíni felmérés nélkül. Valójában sok tényező játszik szerepet: nemcsak a felújítás típusa, részleges vagy teljes, hanem az átalakítás mértéke, az épület jelenlegi állapota és a felhasznált anyagok mennyisége és minősége is befolyásolja az árakat. Építés,felújítás,Otthonfelújítás

Nagyon fontos a gondos, precíz tervezés, nem ritka, hogy az egyes munkafolyamatok költségeit előzetesen jelentősen alábecsülik, vagy akár figyelmen kívül hagyják. A költségellenőrzés a kapott árajánlatok alapján nélkülözhetetlen feladat, ezért érdemes egy szakértőt felkérni a költségek ellenőrzésére.  Az otthon felújítás költségek nagymértékben függenek a ház korától, állapotától és méretétől. Emellett az is fontos, hogy mennyi személyes munkát végeznek el.

A Otthonfelújítás: Mikor kellene felújítani?lakásátalakítások oroszlánrészét minden régi házban a szigetelések, az ablakok cseréje, a mennyezet vagy a tetőtér szigetelése teszi ki, de nagyban emelheti az árakat az elektromos hálózat cseréje illetve a víz – gáz fűtésrendszer cseréje is. Az otthon felújítás költségeinek meghatározása legegyszerűbben a vételárból számolható ki! Egy 30–40 éves ház teljes felújítási és korszerűsítési költsége a vételár 25–35% -át is elérheti. Egy háború előtti romos épületnél a vételár legalább 60% -ára kell számítania felújítási költségként.Otthonfelújítás: lakásfelújítás tervezés

Ezek azonban csak nagyon durva irányértékek, amelyek nagymértékben változhatnak a megrendelő igényei szerint.otthonfelújítás az első pillanattól kezdve rendezetten Budapesten egy régi 70 m2 –er alapterületű lakás vételára kb.45millió forint (2021 év) Ennek felújítási költsége megközelítőleg 13,5 millió forintba kerül.

Otthonfelújítás lakásfelújítás

El tudod képzelni, hogy fog kinézni az otthonod a lakásfelújítás után?
Egyben biztos lehetsz: abban a pillanatban, amikor belépsz, azt fogod mondani „hűű-ha”.
Az otthon felújítás nagyon lenyűgöző munka lehet. Annyi módja van, hogy minden házfelújítás személyre szabható, és a lehetőségek szinte végtelenek. Ez kihívást jelenthet azon megrendelők számára, akiknek semmi tapasztalatuk nincs a lakásfelújításban.

Nemrég vásároltál egy ingatlant Budapesten vagy annak környékén és most szeretnéd felújítani vagy átalakítani? Nekünk nem számit hogy átalakításáról van -e szó, vagy csak kisebb javításról, mert nekünk a kis munka is munka. Ha otthonfelújítás a feladat ránk mindig számíthatsz a lakás vagy házfelújításnál. 

Otthonfelújítás: Mikor kellene felújítani?

Magyarországon elsősorban nyáron van a legtöbb otthon felújítás, mert a magyarok szeretik nyáron felújítani a lakásukat. Az otthonfelújítás során előnyös, ha nem tartózkodtok a lakásban, inkább használjátok ki a lehetőség és menjetek el nyaralni. A nyári otthonfelújításnak több előnyei is vannak. Elsősorban a hosszabb nappalok, ami lehetővé teszi a házon kívül munkát mielőbbi elvégzését.

Másodsorban a lakásfelújításhoz felhasznált építőanyagok gyorsabban száradnak. De a nyári otthon felújításnak vannak hátrányai is. A legfőbb hátrány az árak növekedése!  Az otthonfelújító vállalkozóknak ez a legforgalmasabb időszak, ezért nyáron emelkednek a munkadíj és az anyagárak is. Ezért az ősz vagy a tél is megfelel a felújításnak.

Otthonfelújítás: Mikor kellene felújítani?

Otthonfelújítás:lakásfelújítás tervezés

A lakásfelújítás mit tartalmaz, ez egy fontos kérdés, ezért pontosan tudnod kell, hogy a lakás mely területeit szeretnéd felújítani, és mit tartalmazzon a felújítás. Az otthonfelújítás csak a lakás fürdőszobáját érinti, vagy a nappalit vagy a konyha felújítását, de lehet a lakás padlóját, vakolást, akár ácsmunkát, villanyszerelés vízszerelés. Fontos, hogy az otthonfelújítás az első pillanattól kezdve rendezetten történjen.

Amikor elkezdődik az otthonod felújítása, nagyon könnyű eltévedni a lehetőségek tengerében, és észrevétlenül azt fogod tapasztalni, hogy az otthonfelújításra szánt pénzkereted kevés. Ezért tervezzél meg mindent előre! Amit fel akarsz újítani a lakásban, írd össze, még a legkisebb munkát is. Ez segíteni fog az otthonfelújító vállalkozónak a tervezésében, valamint a költségvetés megtervezésébe.

Otthonfelújítás ütemterv

A lakás felújítása az egyik legfontosabb szempont az otthon átalakításában. Ha modern lakást szeretnél és szeretnéd otthonodat szebbé tenni, akkor a teljes lakásfelújításra van szükséged. Az egyik legfontosabb dolog, amelyet el kell végezned az otthonfelújítás előtt az nem más, mint a tervkészítés. Ha minket választasz, akkor mi gondoskodunk arról, hogy a lehető legjobb felújítási és helyreállítási tervet kapd meg, majd gondoskodunk más dolgokról is, például az ütemezésről.
Ez fontos, mivel meghatározza a teljes otthonfelújítás tényleges költségeit. Részletes ütemtervből, teljes információt kaphatsz a költségekről. Ne feled azonban, hogy ha módosítod a terv bármely részét, az megnöveli az otthonfelújítás költségeit, valamint a kivitelezés befejezési idejét.  A Budapesti lakásfelújító csoportunk azért áll a rendelkezésedre, hogy a teljes lakásfelújítással járó problémákat levegyük a válladról.

Otthon Mester lakasfelujitasOtthonfelujitas lakasfelujitas

Otthonfelújítás miért szükséges felújítani?

 1. Rossz szigetelés miatt, ami megnöveli az energiafogyasztást, ezért szükséges az otthonfelújítás.
 2. A lakótér nem megfelelő elosztása és a sok kicsi és sötét szoba miatt.
 3. A nyílászárók elavultak, rosszul záródnak és szigetelő képességük nem megfelelő és a legújabb biztonsági követelményeknek sem felelnek meg, ezért szükséges az otthonfelújítás.
 4. Nem megfelelő lépcsők és korlátok, amelyek sok problémát okoznak idős korban. Az akadálymentesités nagyon fontos tétele a lakásátalakításnak.
 5. A konyha és a fürdőszoba már nem naprakész, mert elavultak. A csapok csepegnek a burkolatok repedezettek a kád is elvesztette eredeti sinét.
 6. A földelés hiánya az elektromos csatlakozóknál, amiből kevés van és ráadásul rossz helyen vannak. A régi alumínium vezetéket kicserélése réz vezetékekre.
 7. Az elavult fűtési rendszerek magas költségeket okoznak, ezért le kell cserélni padló vagy fal fűtésre, de lehet mennyezetfűtésre is.

Otthonfelújítás miért szükséges

Otthonfelújítás tippek
 • Amikor választasz a lakásfelújítási kivitelezők közül, aki elvégzi az átalakítási munkát az otthonodban, akkor ne csak a szeme színe, mosolya és kisugárzását vedd figyelembe.
 • Az otthonfelújítás nagyszerű alkalom arra, hogy a ház vagy lakás kényelmét, biztonságát, energiahatékonyságát, korszerűsítését, „funkcionalitásának” javítását és értékének növelését megnöveljük.
 • Ha lakásfelújításon vagy lakásátalakításon gondolkodol, azt tanácsolom neked, hogy olyan kivitelezőt bízzál meg a feladattal, akiben megbízol és garanciát vállal az otthonfelújításra.
 • A kényelmes beltéri hőmérséklet elérése és a számlák megtakarítása érdekében szigetelni kell az épületet
 • A lakásfelújítás az otthoni életminőség javítását jelenti.
 • A korszerűsítés gazdasági megtakarításokhoz vezet.
 • A lakásfelújítási stressz elkerülése érdekében az egyetlen megoldás az, ha kapcsolatba lépnek egy szakemberrel, aki az egész projektet koordinálja.
 • A teljes lakásfelújítás fontos szerepet játszik az otthon átalakításában. Az otthonfelújítás megkezdése előtt fontos meghatározni a költségvetést.

•	A lakásfelújítás az otthoni életminőség javítását jelenti.

Otthonfelújítás tippek

Otthonfelújítás külső belső felújítás
 • Külső felújítás A külső homlokzat felújításának célja a fűtési és hűtési költségek csökkentése és az esztétikai korszerűsítés és a házkörüli munkát ez maga az otthonfelújítás.
 • A ház homlokzatának vakolatjavítása, szigetelése és színezése.
 • szolgálati járdakészítés, amivel védjük a lábazatot és az alaptestet.
 • Tetőjavítás vagy komplett tető csere, ami nem csak esztétikailag lényeges, hanem hőszigetelés szempontból is.
 • A kert felújítása, ami tartalmazza a virágoskert, udvar és a kert felújítását modernizálását pl. öntözőrendszer kiépítést, magaságyak készítését stb.
 • Belső felújítás Egy ház belső felújításakor a megrendelő óhaja – sóhaja, illetve a lakberendező tapasztalata játszik döntő szerepet. A helyiségek méretétől, belső elrendezéstől és a világítástól függően megfelelő javaslatok alapján lakásfelújítási tervet készítenek, mely többek között tartalmazza a falak színeit, valamint a berendezési tárgyak helyét is. Jó esetben a költségvetést és az ütemezést is tartalmazhassa. Ha mindez meg van, kezdődhet az otthonfelújítás.
 • A belső otthonfelújítás a falak bontásával kezdődik, abban az esetben, ha ez is része a lakásfelújításnak.
 • Víz- és elektromos berendezések szerelvények és szaniterek szétszerelése bontása.
 • A fürdőszoba, konyha, szekrények, a padlók, csempék, belső burkolatok és a bejárati ajtó bontása.
 • Belső ajtók cseréje
 • Új vízvezeték –kiépítése, telepítése, szerelvényezés
 • Új villanyhálózat kiépítése, új biztosítéktábla telepítése
 • Belső hőszigetelési rendszerek kiépítése korszerűsítése
 • Hideg – meleg burkolatok lerakása.
 • Konyhai és fürdőszobai berendezések: polcok, bútorok szerelése
 • A hálószobák és a nappali teljes felújítása

•	A ház homlokzatának vakolatjavítása, szigetelése és színezése.

Otthonfelújítás lakásfelújítás árak

Otthonfelújítás, állunk rendelkezésedre

Már több éve tevékenykedünk ezen a területen, és már számos projektet elkészítettünk ügyfeleink megelégedésére. Csak vedd fel a telefont, és tárcsázd a 06-20-372-8891
és állunk rendelkezésedre.
Zsákos Sitt Szállítás

Otthonfelújítás