Előbb-utóbb eljön az épületbontás ideje, amikor le kell bontani a régi Épületbontásépületet, elsősorban azokat, amelyek használhatatlanná váltak.
Bizalommal hívj!
+36 20 372 8891
Árajánlatkérés

Az épület kiürítése és az engedélyek beszerzése után az épületbontás csak néhány napot vesz igénybe! Az épület bontást befolyásolhatják olyan tényezők, mint például az időjárási viszonyok és más előre nem látható vagy kiszámíthatatlan körülmény.

Előbb-utóbb eljön az épületbontás ideje

  • Mindenféle épület teljes lebontását végezzük, függetlenül attól, hogy Pest megye melyik városában található, függetlenül az alapterület nagyságától a legjobb áron! Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik a leghatékonyabban és biztonságosan lebontják a régi épületet a tetőtől az alapig.

Épületbontás engedély

Épületbontás elszállítással

Épületbontás - Minőségi Munka

Az épületbontás menete

Épületbontás árak

Épületbontási szolgáltatásaink között megtalálhatóak, kereskedelmi épületek, irodaház, raktárak, üzemek, kémények, családi házak, garázsok, pincék és szinte mindent, amire csak gondolhat. Minden épület vagy építmény más, mindegyiknek vannak sajátosságai ezért az árakat csak a helyszíni felmérést követően határozzuk meg. Az árajánlatunk az épület bontás árakon kívül tartalmazza a bontás idejét és az elszállítandó hulladék mennyiségét.

Az épület bontás árak az épület bruttó négyzetméter alapján történik. A következő példa a 60 -70-es években épült sátortetös épület bontására vonatkozik, mely szilikátból épült,40 -60 cm magas lábazattal és 80 cm mély sávalappal, stukatoros fafödém szerkezettel és cserépfedéssel. Az árak tájékoztató jellegűek 2021.

Bontás munkadíja: 13-18 ezer Ft/m2 (pince nincs sem tetőbeépítés)

Kisméretű téglából épült 30-as fal esetén a bontás munkadíja 18-25 ezer Ft/m2

Keletkezett törmelék szállítóeszközre való rakodása plusz, szállítás: 14000 Ft/m3

Egy 100m2 alapterületű lakás lebontásából kb.200m3 törmeléket kell elszállítani.

A vállalási árat növelheti például a födém típusa és anyaga, falak vastagsága és típusa, a lejtős, nehezen megközelíthető telek, stb.

Ahhoz, hogy kihasználd a legjobb minőségű és költséghatékony épületbontás szolgáltatásunkat, vedfel velünk a kapcsolatot a 06-20-372-8891 telefonszámon. Szívesen elmagyarázom neked az egész épület bontás folyamatát, és megbeszélhetünk egy időpontot a helyszíni felmérésre, aminek van némi költsége, amit jóváírunk, ha minket bízol meg az épület bontással!

Sittszállítás és épületbontás Budapes

Szakszerű Épületbontás

Épületbontás engedély

Mostanában elég sokszor változnak, a jogszabályok az épület bontás engedély körül. Milyen engedélyre lesz szükség: a képre kattintva tájékozódhat nyil e1626795367125

Bontási engedély, tartalma

bontási engedély iránti kérelemhez csatolni kell

Bontási engedélyezési eljárás

Épületbontás okai különbözőek:

  1. Az épület veszélyesé vált
  2. Csúnya megjelenés
  3. Tulajdonos vágya, hogy valami újat építsen
  4. Épületet zöldterületre cserélje stb.

Bármi is legyen az épület bontásának az oka, minden esetben a bontásra vonatkozó szabályokat be kell betartani, hogy ne okozzunk nemkívánatos károkat és kockázatokat másoknak.

 Minden épület, ház, tömbház és épület professzionális, gyors és mindenekelőtt biztonságos lebontása. Szakterületünk az épületek lebontása, méretüktől és típusuktól függetlenül. 

Téglaépületek lebontása

Bontás, épületbontás Budapest

Épületbontás terv szerint

A bontandó épületre, ha szükséges bontási engedély, akkor azt be kell szerezni.
A tulajdonos megállapodik egy bontási vállalkozóval, aki vállalja a bontási munkák lebonyolítását az épület bontás terv szerint. Az épületek lebontásáért a bontási vállalkozónak garanciát kell vállalnia. Az épületbontási tervben a hulladéklerakóhely címét ajánlatos feltüntetni. Hulladék mennyiségének ellenőrzése, a munkaterületen tartózkodó tulajdonos vagy megbízottja és a bontási vállalkozó közösen ellenőrzik.

Biztonságos épületbontási technológia speciális ismereteket igényel. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk az épületbontás területén. Rendelkezünk az épületbontáshoz szükséges felszerelésekkel és tudással. Legyen szó családiházról, melléképületről, garázsról vagy bármilyen épületről. Az épületek bontási költségeit előzetes felmérés alapján határozzuk meg. Budapesten és környékén végzünk épület bontást a legjobb áron.

Épületbontás

Téglaépületek lebontása

Régi téglaépületek bontásához más technikát és technológiát alkalmazunk. Nagyon gyakran a régi téglaépületeknél találkozunk fa gerendákkal, amelyek sérültek és korhadtak. Ezek eltávolításához speciális megoldásokra és képességekre van szükség, hogy ne boruljon össze a tető a fejünk felett. Könnyebb elbontani a modern építőanyagokból épült ytong épületeket, mert alkalmasak akár vágásra is.

Egyre többször előfordul, hogy csapatunkat nem csak régi téglaépületek lebontására kérnek fel, hanem ideiglenes épületek lebontására, is mint például melléképületek, raktárak, istállók. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk készen áll a professzionális, gyors és pontos bontási munkára. A téglaépületek lebontásához a legjobb és legbiztonságosabb eszközöket használjuk, amelyek megfelelnek a biztonság szabványainak. Azok a gépek, amelyekkel a bontást végezük, profi szakemberek kezelik és mindez okot ad arra, hogy azt higgyük, piacvezetőek vagyunk a téglaépületek lebontásának területén. Biztos lehet abban, hogy a bontási munkánk befejezése után az építési hulladékot összegyűjtjük és az engedélyezett hulladéklerakókba szállítjuk. A téglaépület lebontása után szakembereink a területet megtisztítják, készen hagyva az új építésre.

Gépi és kézi Épületbontás

A falak bontása olyan szolgáltatás, amelyet szakembereknek kell elvégezni! A falak lehetnek: téglafalak, betonfalak, ytong falak, panelfalak stb.

Kéménybontás

A kéménybontás olyan szolgáltatás, amelyet egyre többen igényelnek a modern világban. Szilárd tüzelőanyagokat, mint a szén és a fa egyre kevesebben használnak, mert drága és büdös. Úgy néz ki a helyzet, hogy a szilárd tüzelőanyagok égetésének tilalmának küszöbén vagyunk, amelyeket gáz és légkondicionáló vált fel. A kéménybontást rábízhatja tapasztalt munkatársainkra és ezt követően biztos lehet benne, hogy szomszédjai nem fognak dühösen nézni Önre a bűz miatt.

Épületbontás módszerek
  • Kézi módon
Épületbontás Budapest

Az épületbontás kézi módszere a legigényesebb és legdrágább. A bontáshoz kéziszerszámokat használunk, mint például feszítővas, ékek, kalapács, csákány, balta, stb.

  • Félig gépesített módon.
Olcsó Épületbontás

A félig gépesített épületbontás során, pneumatikus és elektromos szerszámokat használunk, elektromos vésőket és vágókat. Továbbá: kalapácsok, lapátok, pneumatikus megszakítók, motoros fűrészek, csörlők, emelők stb. Ezt a módszert alkalmazzuk a legtöbbször az épületbontáshoz. Ez azonban munkaigényes, drága, és emellett a munka kivitelezése során, sok zaj- és por keletkezik.

  • Gépesített módon
Épületbontás és bontási munka

A gépesített épületbontást gépek segítségével végezzük el. A legelterjedtebb a markológépekkel, vésőgépekkel való épületbontás. A keletkezet törmeléket markológép segítségével, teherautókra rakjuk, ami elszállítja a lerakóhelyre. A félig gépesített módszerrel összehasonlítva ez a módszer hatékonyabb és ésszerűbb a régi épületek és építmények lebontásához. Viszont e módszerhez nagy szabad területre van szükség.

Ezeken a kívül vannak még más épületbontás módszerek, de ezeket nem alkalmazzuk, mint például: robbantásos módon, elektrohidraulikus módszer, termikus módszer.

Épület bontás, ház bontás, melléképület bontás

Épületbontás

Az emberek életéhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű épületek és építmények jelenléte.  Ezért folyamatosan gondoskodni kell az új lakóépületek vagy építmények építéséhez szükséges területről mind Budapesten, mind a vidéki területeken. Nem mindenhol van üres építési telek ezért szükségesé válik lebontani a régi épületeket. Az épületbontás után fel kell készíteni az építkezés helyszínét a jövőbeli fejlesztésekre. Az ilyen bontási munkákhoz bizonyos jogi feltételeknek meg kell felelni. Például: bontási engedély beszerzése, bontási tervkészítés, amelyek meghatározzák a bontás menetét és jogszerűségét és garanciákat állapít meg.

  • Az épületek vagy építmények lebontásával kapcsolatos munka nem kapcsolódik közvetlenül azokhoz az építési munkákhoz, amelyekhez engedélyt kell szerezni.
  • Az épületbontás veszélyesebb, mint az épületek és építmények építése vagy felújítása.
  • A vállalkozó számára a fő kérdés mindig az lesz: szükséges-e engedélyt szerezni az épületbontáshoz?

Használja ki most remek épületbontás ajánlatunkat!
Hívjon minket:
+36 20 372 8891 Zsákos Sitt Szállítás